Foto

Sepsi Arena va gazdui meciurile Grupei G din sezonul regular al EuroCup Women 2021

Municipiul Sfantu Gheorghe a primit organizarea bulei epidemiologice pentru meciurile din cadrul turneului Grupei G din EuroCup Women, editia 2020-2021, moderna Sepsi Arena urmand sa gazduiasca cele sase meciuri in perioada 19-22 ianuarie 2021.

Astfel, multipla campioana a baschetului feminin romanesc ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe se va confrunta pe teren propriu in cadrul Grupei G cu puternicele ESB Villeneuve-d'Ascq Lille Metropole (Franta), BC Namur Capitale (Belgia) si Cadi La Seu (Spania). Conform sistemului competitional anuntat de FIBA, se va juca dupa sistemul fiecare cu fiecare iar primele doua clasate se vor califica in Top 16.

Totodata, FIBA a mai precizat ca, in premiera, nici o alta echipa provenita din sezonul regular al EuroLeague Women nu va intra in fazele superioare ale EuroCup Women, editia 2020-2021. In aceeasi ordine de idei, sezonul regular al EuroCup Women va continua cu optimile de finala si sferturile de finala, faze care se vor desfasura tot in sistemul de bula epidemiologica, cu meciuri eliminatorii, in perioada 16-18 martie 2021. Invingatoarele din sferturile de finala vor accede in Final Four ECW, turneu programat sa se desfasoare in perioada 9-11 aprilie 2021.

De mentionat ca, momentan, gazda grupei F nu a fost inca stabilita iar restul grupelor din faza inaugurala a sezonului regular se vor desfasura in urmatoarele locatii:
Grupa A - Gyor, Ungaria; Grupa B - Ankara, Turcia; Grupa C - Antakya, Turcia; Grupa D - Brno, Cehia; Grupa E - Landerneau, Franta; Grupa G - Sfantu Gheorghe, Romania; Grupa H - Valencia, Spania.

Pentru alte informatii referitoare la EuroCup Women, editia 2020-2021, vezi AICI

Parteneri