Foto

Team Romania a castigat circuitul national SAS 2023 de baschet 3x3

Team Romania, o echipa la care a evoluat o parte a componentilor lotului national U23 al Romaniei, s-a impus in ultimul act al categoriei Open din cadrul turneului final al Sport Arena Streetball Tour 2023.

Aurelian Gavriloaia, George Blaj-Voinescu, Luca Vasile si Alexandru Coconea au depasit, in finala, Stiinta Poli Bucuresti (Sebastian Costeiu, Robert Nanu, Alexandru Cana si Ovidiu Negoita), cu scorul 15-13.

Pe langa rezultatul sportiv, componentii Team Romania au acumulat puncte importante pentru Romania in calculele calificarii la FIBA 3x3 U23 World Cup 2024.

Competitia de la Constanta a reprezentat si un Quest pentru circuitul profesionist masculin de baschet FIBA 3x3 World Tour, astfel ca Team Romania a obtinut calificarea la etapa de FIBA 3x3 World Tour de la Amsterdam, programata in perioada 6-7 octombrie 2023.

La feminin, Sport Arena Streetball Tour 2023 a fost castigat de CSM CSU Constanta 1 (in formula Gabriela Irimia, Ioana Ghizila, Alina Podar, Bianca Fota), care s-a impus cu 22-10m in fata gruparii CS Valcea 1924 (Georgiana Plavitu, Alexandra Bobar, Cristina Badi, Adina Ciciovan).

CSM Constanta Arrow Sea a debutat in FIBA 3x3 World Tour

In premiera pentru Romania, in perioada 9-10 septembrie, la City Park Mall din Constanta s-a desfasurat si o etapa din circuitul profesionist masculin de baschet FIBA 3x3 World Tour.

Constanta Masters a fost organizat de CSM Constanta in parteneriat cu Federatia Romana de Baschet si sustinut de câtre Primaria Municipiului Constanta.

La intreceri a participat si echipa CSM Constanta Arrow Sea. In faza grupelor, Cezar Baragau, Mario Lazar, Andrei Oprean si Vlad Corpodean au cedat in fata echipelor Vienna (Austria) 12-21 si Liman (Serbia) 15-22.

Parteneri