Foto

Turneele Finale din CN U16 sunt transmise in direct pe youtube

Incepand de miercuri si pana duminica, cele mai valoroase reprezentate ale baschetului juvenil romanesc de la categoria de varsta “under 16” se vor confrunta in cadrul Turneelor Finale ale Campionatelor Nationale U16, masculin si feminin, editia 2020-2021, urmand sa se lupte pentru titlurile nationale in Timisoara si Sf. Gheorghe.
Conform cerintelor, organizatorii vor asigura transmisiile tuturor meciurilor, astfel ca fanii baschetului, si nu numai, vor avea ocazia sa urmareasca in direct in acest final de saptamana evolutiile echipelor participante.


La feminin, Turneul Final CN U16 este gazduit de Sepsi Arena din Sf. Gheorghe iar meciurile vor putea fi urmarite pe pagina de youtube – AICI
La startul Turneului Final U16, feminin, vor fi prezente cele mai in forma opt echipe din actualul sezon, acestea fiind impartite pentru prima faza a competitiei de la Sf. Gheorghe in doua serii, dupa cum urmeaza:
Grupa A – CSS Sf. Gheorghe, CSM Ploiesti, Crisul ABCU Oradea si Sportul Studentesc
Grupa B – ACS Dan Dacian Bucuresti, ACS Gladius Tg. Mures, LPS Alba Iulia si Olimpia Rapid Bucuresti

Programul meciurilor, rezultatele si inregistrarile din cadrul TF CN U16 F - AICI


La masculin, Turneul Final U16 se va desfasura in Sala Sporturilor Constantin Jude din Timisoara iar meciurile vor putea fi urmarite pe canalul youtube – AICI
In urma rezultatelor inregistrate in timpul actualului sezon, s-au calificat la Turneul Final U16, masculin, cele mai valoroase opt echipe, care au fost impartite pentru prima faza a intrecerilor de la Timisoara in doua serii, dupa cum urmeaza:
Grupa A – ACS Dan Dacian Bucuresti, ACS U-BT Cluj-Napoca, CSS CSM Ploiesti si CSU Stiinta Bucuresti
Grupa B – ABC Leii Bucuresti, CN Aurel Vlaicu Bucuresti, CS Otopeni si SCM Timisoara

Programul meciurilor, rezultatele si inregistrarile din cadrul TF CN U16 M - AICI

Conform sistemului competitional, ocupantele primelor doua locuri in faza grupelor din ambele competitii vor accede in semifinale iar ultimele meciuri pentru medalii si ocuparea locurilor din clasamentul TF U16, editia 2020-2021, sunt programate sa se dispute duminica, 30.05.2021.

 

Parteneri