Foto

U-BT Cluj-Napoca obtine singura victorie romaneasca in Europa, in aceasta saptamana

Campionii Romaniei au reusit o noua victorie in BKT EuroCup, la finalul unui meci extrem de strans cu Aris Salonic. Elevii lui Mihai Silvasan s-au impus cu 61-59 si se claseaza pe locul 2 in Grupa B a competitiei, urmand sa joace saptamana viitoare, pe teren propriu, cu ratiofarm Ulm.

In FIBA Europe Cup, BC CSU Sibiu nu a emis nicio pretentie in fata detinatorilor trofeului FIBA Europe Cup. In Sala Transilvania, ardelenii au cedat cu 41-79 in fata polonezilor de la Anwil Wroclawec, iar pesteo saptamana merg in Scotia, pentru a juca returul cu Caledonia Gladiators, in Grupa B.

In aceeasi competitie, CSM Oradea a pierdut tot in fata unei echipe poloneze - 79-90 cu Legia Varsovia - insa in Grupa J. Pentru elevii lui Cristian Achim urmeaza, pe 8 noiembrie, meciul din deplasare cu slovacii de la Patrioti Levice.

In competitiile feminine, Sepsi SIC a cedat pe teren propriu in EuroLeague Women, 68-80 cu DVTK HUN-Therm Miskolc, iar CSM Constanta a pierdut, tot acasa, cu Galatasaray Istanbul, 76-83, in EuroCup Women. Pe 22 noiembrie, Sepsi SIC Sfantu Gheorghe evolueaza la Istanbul, cu Fenerbahce, in vreme ce CSM Constanta se deplaseaza in Lituania, pentru meciul cu Kibirkstis.

Parteneri