Foto

U-BT se impune in prelungiri in BKT EuroCup

Dupa unul dintre cele mai spectaculoase jocuri din istoria recenta a competitiei, U-BT Cluj-Napoca a depasit cu 120-111, dupa prelungiri, lituanienii de la 7bet-Lietkabelis Panevezys.

Clujul a depasit pentru prima data in BKT EuroCup "bariera" de 100 de puncte inscrise, cele 120 reprezentand al saptelea numar de puncte inscrise in intreaga istorie a competitiei continentale (recordul apartine lui ALBA Berlin, care a invins cu 141-127 pe Bosna Sarajevo, dupa cinci reprize de prelungiri, in 2007).

De asemenea, alte doua recorduri au fost consemnate in BT Arena: cele mai multe aruncari libere care i-au fost acordate (37) si cele mai multe aruncari libere inscrise (26) din istoria clubului clujean in EuroCup.

Pentru U-BT, trei jucatori au inscris peste 20 de puncte: D.J. Seeley 25, Cate si Eddie - cate 20. Victoria consolideaza locul 2 pentru clujeni la jumatatea sezonului regulat.

Saptamana viitoare, pe 5 decembrie, U-BT Cluj-Napoca se deplaseaza la Ankara, pentru jocul cu Turk Telekom, primul din returul BKT EuroCup, partida putand fi urmarita in direct pe canalul TV Prima Sport.

Parteneri