Foto

Varfurile generatiei 2007 monitorizate in cadrul Selectiei Nationale

Mai multi specialisti din cadrul Federatiei Romane de Baschet au asistat saptamana trecuta la turneele din cadrul Campionatului National U16, cu scopul de a observa evolutiile sportivilor care pot intra in vederile lotului national.

Dupa analizele efectuate de: Dan Berceanu (secretar general FRB) la Focsani, Claudiu Fometescu (antrenor federal) la Pitesti si Bucuresti, Liviu Puicu (secretar general adjunct) la Mangalia si Constanta, Tiberiu Dumitrescu (director tehnic) la Brasov si Sibiu, mai multi sportivi au fost invitati sa participe la stagii de pregatire. In cadrul acestora, tinerii baschetbalisti au sustinut probe de control si au efectuat sedinte de antrenament. Dupa centralizarea rezultatelor tuturor probelor de control, Departamentul Tehnic din cadrul Federatiei Romane de Baschet va decide care sunt sportivii care vor fi invitati in urmatoarea faza a Selectiei Nationale, una de pregatire centralizata.


La feminin, la Cluj-Napoca, inca sunt in desfasurare, pana pe 30 octombrie, activitatile de pregatire pe care le desfasoara sportivele generatiei 2007 selectate in urma trialului din weekend. Activitatile sunt monitorizate de Tiberiu Dumitrescu (director tehnic FRB) si Paula Misaila (reprezentant Dep. Tehnic FRB).

Federatia Romana de Baschet multumeste tuturor antrenorilor de juniori care au participat la activitatile din cadrul Selectiei Nationale, contributia lor fiind esentiala la buna desfasurare a evenimentelor.

Parteneri