Foto

Victorii in Europa pentru Cluj, Oradea, Voluntari si Timisoara

Dupa un mijloc de saptamana aglomerat pentru echipele romanesti angrenate in competitiile continentale intercluburi, din sase partide, s-au inregistrat patru victorii si doua infrangeri.

Marti, in European North Basketball League, CSO Voluntari a reusit o victorie reconfortanta in Estonia, contra lui Keila Coolbet: 82-53. Astfel dupa doua etape, CSO Voluntari are un bilant de o victorie si o infrangere.

Miercuri in BKT EuroCup, campionii de la U-BT Cluj-Napoca au jucat foarte bine in fata propriilor suporteri, trecand de muntenegrenii de la Buducnost Voli Podgorica cu 89-74 si ajungand la trei victorii din patru etape, bilant cu care se claseaza pe locul 3 in Grupa B.

In a doua runda din Alpe Adria Cup, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara a reusit o noua victorie: 85-76 cu Redstone Olomoucko (Cehia).

CSM Oradea s-a impus la o diferenta formata din doua cifre, 87-73, in Finlanda, in fata lui Kataja Basket, intr-un meci contand pentru Grupa J din FIBA Europe Cup.

In aceeasi competitie, dar in Grupa B, BC CSU Sibiu nu a avut nicio sansa in deplasarea de la Bilbao, spaniolii imounandu-se cu 89-64.

In EuroLeague Women, campioanele Romaniei, Sepsi SIC Sfantu Gheorghe, nu au resit sa "sparga gheata", cedand 57-68 in deplasarea de la Valencia si ramanand fara victorie dupa patru etape.

In fine, in cadrul etapei a treia a sezonului regulat EuroCup Women, Grupa C, CSM Constanta a pierdut pe teren propriu, 48-68, cu gruparea franceza Union Feminine Angers.

Parteneri