Foto

Videoconferinta cu reprezentantii Colegiului Central al Arbitrilor si Comisiei Centrale de Comisari

Tinand cont de starea de urgenta cauzata de pandemie, la initiativa presedintelui Horia Paun, conducerea FRB a initiat in aceasta perioada o serie de intalniri online, in regim de videoconferinta, cu majoritatea participantilor la activitatea baschetbalistica din Romania.

 
Pina astazi, vreme de 12 zile s-au derulat 18 videoconferinte cu reprezentantii cluburilor cu echipe de juniori si seniori, la aceste discutii online participand peste 250 de persoane (conducatori de club, manageri de echipe, antrenori).


Conform programului stabilit de FRB, marti, 14 aprilie, de la ora 10:00, este programata o noua intalnire online la care sunt invitati sa participe: arbitrii si comisarii FIBA, responsabilii zonali ai arbitrilor, instructorul national FIBA, precum si reprezentantii Colegiului Central al Arbitrilor si Comisiei Centrale de Comisari.

 
Reamintim faptul ca videoconferintele se desfasoara prin intermediul platformei Zoom, care poate fi accesata fie de pe computer sau laptop, fie de pe smartphone sau tableta, iar participantii sunt incurajati sa isi instaleze aplicatia si sa-si creeze un profil personal, accesand - http://zoom.us/download#client_4meeting

 

Parteneri