Foto

Vulturii au cedat in fata Poloniei la FIBA U18 European Championship, Division B, presented by Real

Reprezentativa de juniori a Romaniei a inregistrat in aceasta seara cea de-a doua infrangere din Grupa A a FIBA U18 European Championship, Division B, presented by Real, tinerii nostri baschetbalisti pregatiti de antrenorul Hristu Sapera cedand in fata Poloniei, cu scorul de 52-66 (16-15, 7-18, 9-19, 20-14). Duminica, de la ora 18:30, nationala noastra se va confrunta in Arena Antonio Alexe din Oradea cu selectionata similara a Elvetiei, partida urmand sa fie transmisa in regim live streaming de canalul oficial de youtube al FIBA.

Nationala juvenila a Romaniei nu reuseste sa sparga gheata la FIBA U18 European Championship, Division B, presented by Real, intreceri care se desfasoara in aceste zile in trei arene sportive din municipiul Oradea, baschetbalistii romani inregistrand in aceasta seara a doua infrangere din Grupa A. Dupa dusul rece din runda inaugurala, Vulturii pregatiti de antrenorii Hristu Sapera si Razvan Cenean au incercat astazi sa isi treaca in cont o prima victorie in disputa cu Polonia, desi adversarul pare la fel de puternic ca Estonia. Motivati de asistenta si de dorinta clara de a sparge gheata, tinerii tricolori au inceput in forta, scor 7-0, dar oaspetii s-au trezit repede din corzi si au echilibrat partida, astfel ca primul sfert s-a incheiat cu un mic avantaj pentru Romania: scor 16-15. Au urmat doua sferturi in care au iesit la iveala in tabara noastra mai multe carente de tehnica individuala, astfel ca Polonia a speculat prompt erorile si ratarile tricolorilor si si-a marit avantajul pe tabela pana la 60-37 in min. 33. Fortand cu pressing, nationala Romaniei cauta sa stranga si jocul si reuseste sa reduca din diferenta, insa fluierul de final al arbitrilor consemneaza o victorie clara a Poloniei, cu scorul de 66-52.
Statistica oficiala a meciului poate fi consultata AICI

Duminica, in cea de-a treia etapa din cadrul Grupei A din FIBA U18 European Championship, Division B, presented by Real, nationala juvenila a Romaniei se va confrunta de la ora 18:30, tot in Arena Antonio Alexe, cu selectionata similara a Elvetiei.
Reamintim faptul ca toate jocurile din intrecerea continentala de la Oradea sunt transmise in regim live streaming de canalul oficial de youtube al FIBA.
Reamintim faptul ca accesul publicului in cele trei sali din Oradea este liber pe toata durata intrecerilor europene.

Puteti consulta rezultate, statistici, clasamente sau alte informatii din intrecerea continentala pe site-ul oficial – AICI

Parteneri