Foto

Cei 12 Vulturi pentru meciul cu Albania din FIBA EuroBasket 2025 Pre-Qualifiers

Reprezentativa masculina a Romaniei va evolua, joi, cu incepere de la ora 18:00, in Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti, impotriva selectionatei similare a Albaniei, meciul contand pentru cea de-a doua fereastra din cadrul Grupei B a FIBA EuroBasket 2025 Pre-Qualifiers. Partida de la Ploiesti va fi transmisa in direct de DIGI SPORT.
Dupa antrenamentul de miercuri seara, selectionerul Dragan Petricevic s-a decis asupra celor 12 Vulturi care vor intra pe parchetul arenei prahovene pentru confruntarea cu Albania:
EMANUEL CATE - UCAM Murcia (Spania)
TUDOR GHEORGHE - FC Arges Pitesti
LUCAS TOHATAN - BC CSU Sibiu
MARCU BADIU - CSO Voluntari
PATRICK RICHARD - U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
LUCA VASILE - Rapid Bucuresti
BOGDAN NICOLESCU - CSM CSU Oradea
MIHAI MACIUCA - FC Arges Pitesti
ROLLAND TOROK - CSO Voluntari
RARES UTA - BC CSU Sibiu
ALEXANDRU OLAH - SCM OHMA Timisoara
DAVID VIDA – CSO Voluntari
Nationala Albaniei a sosit miercuri la Ploiesti si a efectuat antrenamentele de acomodare sub comanda antrenorului principal Afrim Bilali. Pe lista prezentata la sedinta tehnica se afla urmatorii jucatori: Celis Taflaj, Daniel Lekndreaj, Eldi Hysa, Elvis Dusha, Endrit Hysenagolli, Frenki Lilaj, Marvin Prodani, Niko Thano, Nikola Ivanaj, Rei Pullazi, Robert Shestani, precum si americanul naturalizat Dallas Moore.

Dupa prima fereastra, Romania si Albania se afla la egalitate la conducerea Grupei B din FIBA EuroBasket 2025 Pre-Qualifiers, ambele formatii depasind Luxemburg la o diferenta de trei puncte. In afara meciului din 24 februarie, nationala Romaniei mai are de disputat doua partide in aceasta grupa: pe teren propriu, contra Luxemburg, in data de 30 iunie, si in deplasare, cu Albania, in data de 3 iulie.
 
Castigatoarele grupelor din aceasta faza a competitiei si cea mai buna echipa clasata pe locul secund avanseaza in faza a doua de pre-calificare continentala – FIBA EuroBasket 2025 Pre-Qualifiers Second Round, meciurile urmand sa se dispute in alte trei ferestre: august 2022, noiembrie 2022 si februarie 2023.


Fanii alaturi de Vulturi!


Pentru prima data de la inceperea pandemiei COVID-19, suporterii vor putea fi alaturi de Vulturi intr-o confruntare internationala, accesul publicului fiind permis in limita a 30% din capacitatea salii. De altfel, interesul manifestat a fost unul foarte mare, toate biletele scoase la vanzare fiind deja epuizate!
Pe de alta parte, pentru a fluidiza intrarea in Sala Sporturilor Olimpia si pentru a fi respectate conditiile impuse prin legislatie, va precizam urmatoarele:

- ๐€๐œ๐œ๐ž๐ฌ๐ฎ๐ฅ ๐ฌ๐ฉ๐ž๐œ๐ญ๐š๐ญ๐จ๐ซ๐ข๐ฅ๐จ๐ซ ๐œ๐š๐ซ๐ž ๐š๐ฎ ๐š๐œ๐ก๐ข๐ณ๐ข๐ญ๐ข๐จ๐ง๐š๐ญ ๐›๐ข๐ฅ๐ž๐ญ๐ž se face exclusiv pe la intrarea principala a Salii Olimpia, incepand cu ora 16:30.
- ๐€๐œ๐œ๐ž๐ฌ๐ฎ๐ฅ ๐ซ๐ž๐ฉ๐ซ๐ž๐ณ๐ž๐ง๐ญ๐š๐ง๐ญ๐ข๐ฅ๐จ๐ซ ๐ฆ๐ž๐๐ข๐š si al oficialilor se face pe la intrarea pentru sportivi a Salii Olimpia (intrarea din spate).
- ๐“๐จt๐ข ๐ฌ๐ฉ๐ž๐œ๐ญ๐š๐ญ๐จ๐ซ๐ข๐ข ๐œ๐ฎ ๐ฏa๐ซ๐ฌ๐ญ๐š ๐ฉ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž ๐Ÿ“ ๐š๐ง๐ข trebuie sa dovedeasca la intrare ca:
- sunt vaccinati impotriva virusului SARS-COV2 si au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare SAU
- se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara infectarii cu virusul SARS-COV2 SAU
- prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 48 de ore)
- Locurile inscrise pe bilete trebuiesc respectate, pentru a se putea pastra distantarea impusa de legislatia in vigoare.
- Masca de protectie trebuie purtata de intreaga asistenta pe durata sederii in sala.

HAI ROMANIA!

Parteneri