Foto

Întâlnire cu baschetul pentru elevii de la CNAV, în Săptămâna Verde

Săptămâna Verde a însemnat astăzi întâlnirea cu sportul pentru elevii de la Colegiul National "Aurel Vlaicu" din București

O parte a echipei România Be Active din cadrul Agenției Naționale pentru Sport, alături de ambasadori #BeActive și sportivi consacrați, s-au deplasat azi la Colegiul National "Aurel Vlaicu" din București și le-au prezentat celor aproape 60 de elevi prezenți atât informații despre Săptămâna Europeană a Sportului, cât și despre mișcare și exerciții fizice, în general, ca parte a unei vieți active și sănătoase.

Baschetul românesc a fost reprezentat de ambasadorul #BeActive Ancuta Stoenescu, care a fost însoțită de Cezar Stănescu - antrenor, Marian Cochela, Sebastian Tănase și Sebastian Niculae, sportivi la Academia Română de Baschet Getica 95.

După prezentarea proiectului România Be Active și a oportunităților de voluntariat din cadrul acestuia, realizată de managerul România Be Active, Anca Ionescu, și ambasadoarele #BeActive - Otilia Bădescu, Anca Stoenescu și Anamaria Gherghel – distracția s-a mutat în sala de sport a colegiului, unde după câteva momente de demonstrații, susținute de sportivi, toți cei prezenți au avut ocazia de a-și exersa abilitățile în tenis de masă, fotbal-tenis și baschet 3x3.
Sperăm că i-am convins pe tineri că sportul este o ocazie minunată de a socializa și a petrece timpul într-un mod agreabil, de a lega prietenii noi și, nu în ultimul rând, de a fi sănătos și plin de energie.

Le mulțumim pentru invitație și pentru ocazia de a aduce sportul aproape de cei tineri doamnelor directoare și inimoasei doamne prof. dr. Ioana Sorina ION-LAMBU, membru al catedrei de Educație fizică și sport – Karate din cadrul Colegiului Național „Aurel Vlaicu”.

Parteneri