Foto

Flori și Florii în sucursalele regionale

Sfarsitul de saptamana a consemnat alte numeroase meciuri de baschet intre copii, cu ocazia festivalurilor regionale de babybaschet si minibaschet, precum si antrenamente intense in localitatile unde se desfasoara selectiile nationale pentru diverse loturi juvenile nationale.

Tinand cont de marea sarbatoare ortodoxa de astazi, Federatia Romana de Baschet adreseaza un mesaj catre toti directorii regionali ai sucursalelor Federatiei Romane de Baschet si colectivele lor tehnice, pentru toti antrenorii si familiile care isi dedica sarbatoarea Floriilor celor care sunt florile noastre, copiii.

Pentru toti participantii la actiunile de baby si minbaschet regionale, la selecțiile pentru pregatirea si constituirea loturilor nationale, sărbătoarea Floriilor este un moment minunat în care ne putem bucura de frumusețea jocului de baschet.

Reusitele  copiilor sunt povestea renașterii primăverii si a fenomenului social Baschet.

Felicitări pentru efortul și devotamentul tuturor! Avem convingerea ca profesionalismul si dedicatia antrenorilor nostri  le vor călăuzi pasii in drumul către excelență.

Sărbători fericite și să aveți parte de momente de bucurie și satisfacții de neuitat!

Parteneri