Foto

CSM CSU Oradea si CSU Pitesti s-au impus in Turneele 3 din Cupa Romaniei 3x3

Arena de Baschet din Capitala si Sala Sporturilor din Medias au gazduit, sambata, meciurile Turneelor 3 din cadrul Cupei Romaniei 3x3, editia 2019, intreceri care au avut din nou la start 22 de echipe. La fel ca si in primele doua turnee, seria VEST a continuat sa fie dominata autoritar de CSM CSU Oradea, grupare care in formula Laszlo Lazar, Mihai Gavrila, Edward Petrescu si Mark Szilagyi a obtinut cel de-al treilea succes consecutiv, dupa ce s-a impus clar in finala Turneului 3 in fata SCM Timisoara, cu scorul de 22-8. Performanta oradeana este remarcabila, mai ales ca cvartetul CSM CSU are la activ 15 victorii din tot atatea jocuri disputate.
Si daca la Medias surprizele se lasa asteptate, in schimb, azi, la Arena de Baschet din Bucuresti a fost inregistrat primul succes al singurei echipe care nu are corespondent in LNBM, respectiv CSU Pitesti! Bazandu-se pe un lot experimentat, format din Adrian Blidaru, Alexandru Negut, Bogdan Stancut si Tudor Constantin, CSU Pitesti a avut un parcurs fara greseala, acumuland un procentaj maxim, cu sase victorii consecutive, iar in ultimul act al Turneului 3 s-a impus in fata CSO Voluntari, cu scorul de 20-18.

Duminica, in aceleasi locatii se vor disputa Turneele 4 ale seriei EST si seriei VEST.
 
Rezultatele inregistrate, precum si alte informatii despre toate turneele din cadrul Cupei Romaniei 3x3, puteti gasi AICI.

FOTO - CSM CSU Oradea, singura echipa neinvinsa dupa primele trei turnee (copyright csmoradea.ro)

Parteneri