Foto

Sepsi SIC a castigat Cupa Romaniei la baschet feminin 3x3

Gruparea din Sfantu Gheorghe a depasit in finala competitiei pe Rapid 1 Bucuresti, cu scorul de 21-17.

In finala pentru locurile 3-4, Phoenix CSU Simona Halep Constanta a trecut cu 16-13 de Agronomia Bucuresti.

Competitia din Arena de Baschet a reunit la start 21 de echipe. Toate rezultatele inregistrate pot fi vizionate AICI.

Primele sase clasate au castigat premii in valoare totala de 10.000 de euro, care au fost donate unor cazuri sociale, astfel:

1. Sepsi SIC Sfantu Gheorghe - 3.000 de euro - pentru dr. Kovács Benedek. Medicul veterinar in varsta de 41 de ani din Sfantu Gheorghe, tata a doi copii mici, a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier si a fost operat de doua ori an ultimul an. Tratamentul de care are nevoie costa 4.000 de euro in fiecare luna.

2. Rapid Bucuresti - 2.000 euro - pentru familia Nucu din comuna Durnesti, judetul Botosani. Sase copii traiesc intr-o singura camera cu o mama cu intarziere mintala si cu un tata fara un loc de munca.

3. Phoenix CSU Simona Halep Constanta - 1.500 euro - pentru familia Gamadin, din localitatea Ciocârlia de jos, județul Constanța. Sase copii minori si parintii lor fara venit traiesc intr-un grajd. Nevoile lor sunt simple, bazate în special pe alimente, lemne, haine, etc. care să îi ajute să treacă cu bine și peste această iarnă.

4. Agronomia Bucuresti - 1.500 de euro - pentru Asociatia de Scleroza Multipla din Bucuresti

5. CSM Targoviste - 1.000 de euro - pentru Marius Lazar, unul dintre cei mai vechi si fideli suporteri ai echipei dambovitene. Marius are 50 de ani si de 29 de ani este imobilizat in scaun rulant.

6. BC Sirius Targu Mures - 1.000 de euro - pentru Asociatia "Sfanta Elisabeta", o organizatie non-guvernamentala infiintata de calugarul franciscan Bako Bela Pal, din Targu Mures, care are in grija mai multi copii orfani.

Cupa Romaniei 2021 la baschet 3x3 a fost organizata de Federatia Romana de Baschet in parteneriat cu Sport Arena Streetball, cu sustinerea Superbet, Linksoft, Brenntag, Banca Transilvania, Mastercard, Tissot, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Ministerul Tineretului si Sportului, Federatia Sportului scolar si Universitar, Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si Televiziunea Romana.

Parteneri