Dumnezeu sa-l odihneasca!

Federatia Romana de Baschetanunta cu durere si regret disparitia prematura si nedreapta din viata a coordonatorului de joc Hardy Chauncey, legitimat la CSS Giurgiu. La 23 de ani, Hardy Chauncey visa la o frumoasa cariera de baschetbalist, dar din pacate viata i-a fost curmata in urma unui incident tragic care a indoliat societatea romanesca, in general, si baschetul, in special. Suntem convinsi ca toti romanii, si mai ales iubitorii sportului, condamna actele de violenta pe terenul de sport si in afara lui si deplang decesul tanarului baschetbalist american Hardy Chauncey, avand increderea ca organele abilitate ale Statului isi vor face pe deplin datoria.
 
Federatia Romana de Baschet este alaturi de familia greu incercata si de echipa CSS Giurgiu si adreseaza pe aceasta cale sincere condoleante.
 
Dumnezeu sa-l odihneasca!
 
 
Totodata, in memoria tanarului baschetbalist american, Federatia Romana de Baschet a decis ca la toate meciurile din etapa a III-a a Campionatului National, Divizia A, sa se tina un moment de reculegere.
 

Parteneri