Anunt important Cupa Firmelor 2011

Din motive obiective, anumite etape din cadrul "Cupei Firmelor 2011" au fost deja amanate. Pentru a nu se aglomera foarte mult programul competitional, rugam echipele participante sa ia in calcul reprogramarea TUTUROR meciurilor restante pentru perioada 16-22 mai 2011. Meciurile vor avea loc incepand cu ora 20:00, in "Arena de Baschet", si se vor afisa in timp util.
Totodata, mentionam ca programul pentru etapa programata in aceasta saptamana este:
sambata, 14.05.2011: Romtelecom - FRB Team (ora 20)
duminica, 15.05.2011: Romtelecom - Classic Dome (ora 17)
                                          Brenntag - UniCredit (ora 18:30)
                                          Classic Dome - FRB Team (ora 20)
"Marii absenti" ai acestei etape vor fi componentii echipei "Team Net", care impreuna cu o superba galerie vor fi prezenti la casatoria colegului si fanului lor, Dan Tataru. Pe aceasta cale, organizatorii "Cupei Firmelor 2011" ureaza in avans tinerilor casatoriti sa aiba parte de fericire, sanatate si belsug. CASA DE PIATRA!
Pe de alta parte, echipa BCR va absenta din aceasta etapa, dar din motive profesionale, componentii sai fiind angrenati in diferite actiuni si activitati pe intreg teritoriul tarii. Le dorim mult succes in activitatea profesionala si le amintim ca asteptam cu interes meciul restanta dintre Romtelecom si BCR.

Parteneri