Anunt important pentru actiunea PerformBaschet din perioada 28-29 aprilie

In acest week-end este programata o noua actiune “PerformBaschet, un pas inainte” cu sportivii nascuti 1998 (masculin si feminin). Tinand cont de faptul ca saptamana viitoare vor avea loc Turneele Finale ale Campionatelor Nationale U14 (2-6 mai, la Tg. Jiu si Alexandria), Federatia Romana de Baschet anunta ca sportivii si antrenorii care sunt angrenati cu echipele de club in pregatirea acestor competitii pot sa nu participe la actiunile "PerformBaschet" din week-end. Astfel, actiunea “PerformBaschet, un pas inainte” din acest week-end va avea loc in centrele din tara doar cu sportivii si antrenorii care nu sunt calificati la Turneele Finale CN U14.

Pe aceasta cale, va reamintim ca Programul "PerformBaschet, Un pas inainte", coordonat de profesorul Ion NICOLAU, se desfasoara in urmatoarele centre zonale (va rugam sa luati legatura cu coordonatorii centrelor zonale de care apartineti pentru a afla programul de pregatire):

BUCURESTI, centru regional mixt care vizeaza sportivi din municipiul Bucuresti si judetele Prahova, Dambovita, Giurgiu si Ilfov.

BRASOV, centru regional mixt care vizeaza sportivi din judetele Brasov si Covasna.
 
CLUJ-NAPOCA, centru regional mixt care vizeaza sportivi din judetele Cluj, Bistrita Nasaud, Satu Mare, Maramures, Salaj.

TARGU-MURES, centru regional care vizeaza sportivi din judetele Mures, Harghita si Alba (masculin).

CRAIOVA, centru regional mixt care vizeaza sportivi din judetele Dolj, Mehedinti, Olt, Gorj, Teleorman si Valcea, la ultimul selectia fiind doar la feminin.

ORADEA, centru regional care vizeaza sportive din judetele Bihor, Arad si Timis (feminin).

SIBIU, centru regional care vizeaza sportivi din judetele Sibiu, Valcea, Arges (masculin).

CONSTANTA, centru regional care vizeaza sportivi din judetele Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita (masculin).

GALATI, centru regional care vizeaza sportivi din judetele Galati, Braila, Vrancea, Buzau (masculin).

TIMISOARA, centru regional care vizeaza sportivi din judetele Timis, Arad, Bihor, Hunedoara, Caras-Severin (masculin).

IASI, centru regional mixt care vizeaza sportivi din judetele Iasi, Vaslui, Botosani, Suceava, Bacau, Neamt.

ALBA IULIA, centru regional care vizeaza sportivi din judetele Alba, Sibiu (feminin).

FEDERATIA ROMANA DE BASCHET VA INFORMEAZA CA LA ACTIUNILE "PERFORMBASCHET" TOTI SPORTIVII TREBUIE SA SE PREZINTE SI CU O ADEVERINTA MEDICALA CARE SA ATESTE FAPTUL CA SUNT APTI PENTRU EFORT FIZIC. 

IN PLUS, FEDERATIA ROMANA DE BASCHET REAMINTESTE CA PARTICIPAREA IN CADRUL PROGRAMULUI NATIONAL “PERFORMBASCHET, UN PAS INAINTE”, EDITIA 2011/2012, ESTE SINGURUL CRITERIU DE SELECTIE PENTRU LOTURILE NATIONALE!

Parteneri