Concluziile CCAB la memoriile depuse de BC Timisoara si BC UVG ICIM Arad

In urma memoriului depus de BC Timisoara dupa jocul disputat in cadrul etapei a XXI-a din LNBM, intre echipele U-Banca Transilvania si BC Timisoara, in data de 10.03.2015, Comisia de Evaluare Video a analizat fazele reclamate de echipa oaspete, dar si intreaga prestatie a brigazii de arbitrii formata din Ciulin Marius, Stoica Ciprian si Bogdanescu Costin. In urma raportului Comisiei de Evaluare Video, Colegiul Central al Arbitrilor a tras urmatoarea concluzie:
“Jocul a fost dificil, cu arbitraj bun (cu unele greseli). Prestatia brigazii de arbitrii nu a influentat rezultatul final.”
 
In urma memoriului depus de BC Universitatea Vasile Goldis ICIM Arad dupa meciul disputat in cadrul semifinalelor Final 4 Cupa Romaniei, feminin, intre echipele ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe si BC Universitatea Vasile Goldis ICIM Arad, in data de de 13.03.2015, Comisia de Evaluare Video a analizat fazele reclamate de echipa oaspete precum si intreaga prestatie a brigazii de arbitri formata din Martinescu Fabiana, Csender Andrada si Epure Marius.In urma raportului Comisiei de Evaluare Video, Colegiul Central al Arbitrilor a tras urmatoarea concluzie:
“Meciul a fost castigat de echipa care a meritat. Greselile facute de arbitrii de-a lungul meciului nu au influentat rezultatul final.” Cei trei arbitrii au primit calificativul “Bine”
 

Parteneri