Foto

Conferinta de presa in Sala Polivalenta din Cluj, 17.02.2016

Federatia Romana de Baschet organizeaza in data de 17 februarie 2016, de la ora 13:00, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, o conferinta de presa referitoare la meciul pe care reprezentativa feminina de baschet a Romaniei il va sustine, sambata, 20.02.2016, de la ora 19:00, impotriva selectionatei similare a Turciei, in cadrul etapei a III-a a Grupei H din camapania de calificare la EuroBasket Women 2017.
La conferinta de presa de miercuri vor participa:
Gabriela Marginean – capitanul Nationalei Romaniei
Claudia Pop – componenta de baza a Nationalei Romaniei
Miroslav Popov – antrenorul principal al Nationalei Romaniei
Traian Racu – team-managerul Nationalei Romaniei
In cadrul conferintei de presa va vor fi oferite toate detaliile organizatorice, ultimele informatii despre Nationala Romaniei, precum si modalitatea de acces a jurnalistilor la meciul de sambata.
Evenimentul din data de 20.02.2016, gazduit de Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, este organizat de Federatia Romana de Baschet, cu sprijinul Bancii Transilvania – Sponsor oficial al nationalei feminine de baschet a Romaniei, dar si al partenerilor: DeLonghi, Pyramis Romania, Autoworld VW, Gatorade, Zepter, Apla, Herlitz, Campofrio, SportLife si Molten. Parteneri institutionali: Ministerul Tineretului si Sportului, Primaria si Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca, Untold. Parteneri media: TVR si Kiss FM.

Parteneri