Curs de perfectionare pentru ocupatia de preparator fizic

In perioada 13-19 mai 2013, Centrul National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor, in colaborare cu Centrul Roman de Studii Sportiv-Educationale, organizeaza curs pentru ocupatia de preparator sportiv/fizic, anunta printr-un comunicat remis FRB directorul CNFPA, dl. Ilie Adrian Mihai.
Programul de formare profesionala pentru ocupatia de Preparator Sportiv/Fizic este un curs de perfectionare care se adreseaza celor care lucreaza in bransa, ca antrenori sau profesori de educatie-fizica, fiind absolventi ai cursurilor de antrenori sau absolventi ai facultatilor de profil, acest lucru fiind relevat de portofoliu prezentat la momentul inscrierii.
Cursul este autorizat de Comisia Municipala din cadrul Agentiei de Prestatii Sociale – Autoritatea Nationala de Calificari – Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si respecta standardul ocupational in vigoare.
Se finalizeaza cu examen de absolvire, care duce la obtinerea unui certificat de competente recunoscut pe piata muncii din Romania si UE.
Detalii legate despre acest curs se gasesc pe site-ul www.crsse.ro sau pe site-ul www.cnfpa-sna.ro la rubrica formare alti specialisti.

Parteneri