Decizia Comisiei de Apel din 26 februarie 2015

Astazi, data de 26.02.2015, s-a intrunit Comisia de Apel a Federatiei Romane de Baschet, legal constituita prin prezenta tuturor membrilor, si anume:
PETROSEL FLORIN - Presedinte
OSMAN GEORGIA MALINA - Membru
IACOB SORIN BOGDAN - Membru
in vederea solutionarii apelului formulat de catre CSM Oradea impotriva deciziei nr. 307/24.02.2015 a Comisiei de Disciplina a Federatiei Romane de Baschet, prin care se solicita anularea sanctiunilor aplicate jucatorului Mladen Pantic.
 
Comisia de Apel a analizat documentele depuse la dosar, respectiv raportul comisarului, raportul suplimentar al arbitrului Podar Bogdan, punctele de vedere asupra incidentului ale cluburilor CSM Oradea si CS Energia Targu Jiu, precum si ale sportivilor Vujadin Subotic, Mladen Pantic, Pasca Rares si Glyniadakis Andreas, dar si inregistrarile video ale meciului disputat intre cele doua echipe in data de 22.02.2015.
In urma analizei, Comisia de Apel constata ca lovitura lui Mladen Pantic asupra jucatorului echipei adverse, Glyniadakis Andreas, se incadreaza la acte de violenta in timpul jocului, sanctionate conform art. 17.1.2. din Regulamentul de Disciplina, astfel ca:
- respinge apelul declarat de CSM Oradea impotriva deciziei nr. 307/24.02.2015 a Comisiei de Disciplina a Federatiei Romane de Baschet si mentine sanctiunile aplicate jucatorului Mladen Pantic – CSM Oradea, prin decizia apelata.
 
Prezenta decizie a Comisiei de Apel a fost luata cu unanimitate de voturi si este definitiva, irevocabila si de imediata aplicare.

Parteneri