Decizie Comisie de Apel - 14.04.2017

 Astazi 14.04.2017, s-a intrunit Comisia de Apel a Federatiei Romane de Baschet, legal constituita prin prezenta tuturor membrilor in vederea solutionarii apelului formulat de catre SCM PITESTI impotriva deciziei din data de 13.04.2017 a Comisiei de Disciplina a Federatiei Romane de Baschet, prin care se solicita:  

-  anularea sanctiunilor aplicate lui Aleksandar Mladenovic, jucator al echipei BCM U Pitesti;
-  sanctionarea lui Nikola Malesevic, jucator al echipei Steaua CSM Eximbank Bucuresti, ca fiind initiatorul conflictului

Fapta savarsita de catre jucatorul Aleksandar Mladenovic (BCM U Pitesti) se sanctioneaza conform art. 17.1.2. lit. b din Regulamentul de Disciplina si a fost corect stabilita, incadrata si sanctionata de Comisia de Disciplina prin decizia din data de 13.04.2017.
De asemenea Comisia constata ca nu are competenta in solutionarea cererii de sanctionare a jucatorului Nikola Malesevic (Steaua CSM Eximbank Bucuresti).

Fata de constatarile in cauza, Comisia urmeaza a respinge apelul declarat de SCM PITESTI  impotriva deciziei din data de 13.04.2017 a Comisiei de Disciplina a Federatiei Romane de Baschet.

Pentru aceste motive Comisia de Apel a Federatiei Romane de Baschet:

  1. Respinge apelul declarat de SCM PITESTI impotriva deciziei din data de 13.04.2017 a Comisiei de Disciplina a Federatiei Romane de Baschet.
  2. Mentine sanctiunile aplicate jucatorului Aleksandar Mladenovic - BCM U Pitesti,  prin decizia apelata.
Prezenta decizie a fost luata cu unanimitate de voturi si este definitiva, irevocabila si de imediata aplicare.

Parteneri