Decizie Comisie de Apel

Comisia de Apel a Federatiei Romane de Baschet intrunitala sediul FRB, din B-dul Basarabia, nr. 39, sector 2, Bucuresti, avand pe rol apelul depus in termen de catre cluburile CSU Ploiesti si BC Mures Tg. Mures impotriva deciziei Comisiei de Disciplina nr. 798/21.05.2013, prin care s-a dispus sanctionarea sportivului Pedrag Miletic pentru ”… acte de violenta la adresa adversarilor in timpul jocului” cu suspendare pentru 1(una) etapa si amenda in cuantum de 300 Euro, si  impotriva deciziei nr. 797/21.05.2013, prin care s-a dispus sanctionarea sportivului Ousmane Barro  pentru ”… acte de violenta la adresa adversarilor in timpul jocului” cu suspendare pentru 1(una) etapa si amenda in cuantum de 300 Euro.

Au fost prezenti la sedinta, membrii Comisiei de Apel, validati de Biroul Federal al FRB, doamna Cristina Maria Manda, domnul Bogdan Stanculescu, iar procesul verbal a fost redactat de catre secretarul Comisiei de Apel, domnul Bulancea Marius.

Din motive obiective, presedintele Comisiei de Apel, domnul Mihai Popa Cherecheanu nu a putut fi prezent la sedinta, dar a primit electronic toate inscrisurile referitoare la cauza supusa dezbaterii, inclusiv sectiunea video.

Analizand toate probele aflate la dosarul cauzei, Comisia de Apel, cu unanimitate de voturi, hotareste:

- Admite contestatia depusa de catre CSU Ploiesti si pe cale de consecinta modifica decizia Comisiei de Disciplina in sensul ca anuleaza sactiunile  amenda + 1(una) etapa de suspendare aplicate jucatorului Pedrag Miletic.

- Respinge contestatia depusa de catre BC Mures Tg. Mures si pe cale de consecinta pastreaza decizia Comisiei de Disciplina.

Astfel, ca urmare a deciziei Comisiei de Apel,  jucatorul Pedrag Miletic are drept de joc in meciul 3 din cadrul Finalei Play-Off-ului Ligii Nationale de Baschet Masculin.
Sportivul Ousmane Barro este suspendat pentru 1 (una) etapa si amendat  in cuantum de 300 Euro si NU are drept de joc in jocul 3 al Finale Play-Off-ului Ligii Nationale de Baschet Mascunil din ziua de 25.05.2013. Sportivul va avea drept de joc in ziua de 26.05.2013 numai dupa achitarea amenzii in cuantum de 300 Euro.

Deciziile Comisiei de Apel sunt definitive si executorii.

Parteneri