Decizii ale Adunarii Generale ordinare din data de 14.05.2014

La Adunarea Generala ordinara din data de 14.05.2014, sedinta care a fost reconvocata din data de 28 aprilie din lipsa cvorumului, au fost prezenti si inregistrati 44 de reprezentanti ai structurilor afiliate la FR Baschet. In cadrul Adunarii Generale ordinare din data de 14 mai 2014 au fost adoptate urmatoarele decizii:
 
1. In urma prezentarii Raportului de activitate al FR Baschet pe anul 2013, Raportului Administratorului pe 2013 si a Raportului Cezorului FR Baschet pentru 2013, Adunarea Generala aproba prin unanimitate de voturi descarcarea de gestiune a FR Baschet pentru anul 2013.
2. Adunarea Generala aproba prin unanimitate de voturi Planul de activitati al FR Baschet pentru anul 2014 si Bugetul de venituri si cheltuieli al FR Baschet pentru anul 2014.
3. Adunarea Generala aproba prin vot majoritar (42 de voturi pentru, 2 impotriva si 0 abtineri) modificarile propuse pentru Regulamentul de Disciplina.
4. Adunarea Generala aproba prin unanimitate de voturi afilierea definitiva la FR Baschet a urmatoarelor structuri sportive:
ACS Sto-Mart Iasi
ACS Napoca Baschet School, Cluj Napoca
Asociatia Judeteana de Baschet Arges
Colegiul National Tudor Vladimirescu, Targu Jiu
CS Tonik, Pucioasa
ACS Eco Sport Team, Sibiu
Asociatia Baschet Club T-Pack, Ploiesti
Asociatia Sport Club Lucky Dragons, Targu Mures
ACS Luceafarul, Iasi
ACS All 4 Basket, Cluj Napoca
Asociatia Sportiva Baschet Club Alpha, Bucuresti
5. Adunarea Generala, hotaraste prin vot majoritar (40 de voturi pentru, 4 impotriva si 0 abtineri), mandatarea Biroului Federal de a lua o decizie in cazul regulii jucatorului roman in Liga Nationala de Baschet pentru urmatoarele sezoane.

Parteneri