Decizii ale Biroului Executiv din data de 21.11.2014

Sedinta Biroului Executiv al Federatiei Romane de Baschet a avut loc in data de 21.11.2014. Avand in vedere procesul verbal al sedintei, va prezentam mai jos deciziile aprobate in Biroul Executiv:
1.
Se aproba prin unanimitate de voturi transferul sportivei Ioana Ghizila de la CSS Bega Timisoara la CSS Alexandria, incepand cu data de 21.11.2014.
2. Urmare a retragerii si excluderii celor 4 echipe din Liga I, Biroul Executiv aproba cu unanimitate de voturi schimbarea modalitatii de promovare din grupe in faza semifinala, astfel:
          - grupa A: se califica primele 2 clasate
          - grupa B: se califica doar prima clasata
          - grupa C: se califica primele 2 clasate
Pentru locul ramas liber pentru faza semifinala cu 6 echipe se va sustine un baraj intre echipele clasate pe locul 3 in grupa A si C, tur-retur, in perioada 26.01 - 01.02.2015, cu precizarea ca gazda primului joc se va stabili prin tragere la sorti sau de comun acord.
3. Biroul Executiv hotaraste, prin unanimitate de voturi, introducerea in RGOC a termenului “forfait tehnic” si definirea lui, conform Art. 21 din RJOB, cu aplicabilitate la abaterile din RSCN de juniori.
4. Biroul Executiv aproba, prin unanimitate de voturi, inscrierea si participarea lotului reprezentativ masculin la Universiada, in perioada 01-14 iulie 2015.
 

Parteneri