Decizii ale Biroului Federal din data de 13 ianuarie 2014

La sedinta de Biroul Federal din 13 ianuarie 2014 au fost prezenti  15 membri ai BF, iar ca invitat din partea MTS a fost prezent domnul Nicu Daniel. In cadrul sedintei de Birou Federal au fost aprobate mai multe decizii, dupa cum urmeaza:

1.
Tudor Costescu a fost nominalizat ca antrenor federal al FRB iar Biroul Federal a aprobat cu unanimitate de voturi propunerea presedintelui FRB. Conform Statutului FRB, in calitate de antrenor federal al FRB, Tudor Costescu devine automat membru al Biroului Federal.

2.
Biroul Federal a aprobat, la propunerea noului antrenor federal, ca noul Colegiu Central al Antrenorilor sa fie compus din 9 persoane. In urma propunerilor, s-a decis cu unanimitate de voturi ca Dan Calancea sa preia functia de presedinte al Colegiului Central al Antrenorilor iar Tudor Costescu sa fie vicepresedintele CCA. Totodata, s-a stabilit ca noul Colegiu Central al Antrenorilor sa fie compus din urmatorii:
Dan Calancea– presedinte
Tudor Costescu – vicepresedinte
Alina Moanta – membru
Florin Nini – membru
Marcel Tenter – membru
Razvan Cenean – membru
Gabriel Clapon – membru
George Trif – membru
Catalin Tanase – membru

3.
La propunerea presedintelui Comisiei de Apel, domnul Florin Petrosel, ales in cadrul Adunarii Generale din 02.12.2013, Biroul Federal a decis cu unanimitate de voturi ca avocatii Osman Alina si Iacob Sorin sa devina membrii ai Comisiei de Apel.

4.
Biroul Federal a decis componenta Biroului Executiv al FRB, tinand cont de prevederile Statutului FRB:
Horia Paun – presedintele FRB
Virgil Stanescu – vicepresedinte FRB
Alina Moanta – vicepresedinte FRB
Dan Berceanu – secretarul general FRB
Tudor Costescu – antrenor federal
Marius Marinescu – membru BF
Dan Calancea – membru BF

5.
Biroul Federal a decis ca FRB sa respecte pozitia FIBA referitoare la deciziile BAT in litigiile cu cluburile afiliate la FRB.

6.
Se aproba cu unanimitate de voturi ca FRB sa demareze discutii pentru creearea centrelor de excelenta in mai multe orase din tara.

7.
Se aproba cu unanimitate de voturi afilierea provizorie a cluburilor:
ACS “Napoca Baschet School” Cluj-Napoca
ACS Sto-Mart Iasi

8.
In cazul memoriilor depuse pentru sportivii Randis David, Georgescu Vlad, Popescu Carla Antonia, Racz Andreea si Farcas Raluca, Biroul Federal a decis respectarea regulamentelor in vigoare.

Parteneri