Decizii ale Biroului Federal din data de 14 mai 2014

La sedinta Biroului Federal din data de 14.05.2014 au fost prezenti 11 membrii ai Biroului Federal iar in calitate de invitati au participat: Carmen Tocala (presedinte de onoare FR Baschet); Adrian Stefanescu (delegat MTS); juristul Doru Toma. In cadrul sedintei Biroului Federal din data de 14.05.2014 au fost aprobate mai multe decizii, dupa cum urmeaza:
 
1. Biroul Federal a validat prin unanimitate de voturi materialele care vor fi prezentate in Adunarea Generala ordinara a FR Baschet din data de 14.05.2014: Raportul de activitate al FR Baschet pentru anul 2013; Raportul Administratorului pentru 2013; Raportul cenzorului FR Baschet pentru 2013; Planul de activitate al FR Baschet pentru anul 2014 si Bugetul Venituri si Cheltuieli al FR Baschet pentru anul 2014.
2. Biroul Federal a aprobat prin unanimitate de voturi afilierea provizorie a urmatoarelor structuri sportive: 
Asociatia Sportiva Baschet Club Alpha
Asociatia Club Sportiv All 4 Baschet, Cluj
Asociatia Clubul Sportiv Luceafarul, Iasi
Asociatia Sport Club Lucky Dragons, Mures
3. Biroul Federeal a aprobat prin unanimitate de voturi componenta Comisiei de Licentiere si Evaluare a Antrenorilor de Baschet, formata din: Dan Berceanu, Alina Moanta, Tudor Costescu si Goran Vrkic.
4. Biroul Federal a aprobat prin unanimitate de voturi excluderea temporara a sportivei Claudia Pop de pe lista sportivilor care primesc indemnizatie sportiva de la MTS si inlocuirea temporara a acesteia cu sportiva Cristina Bigica, in cazul in care aceasta rezulta a  fi eligibila.
5. Biroul Federal aproba prin unanimitate de voturi structura Organigramei Federatiei Romane de Baschet.
6. Biroul Federal aproba prin vot majoritar intreruperea colaborarii dintre Federatia Romana de Baschet si antrenorul lotului national de U16, Rosu Eugen; Biroul Federal a aprobat prin vot majoritar Sesizarea cazului la Comisia de Etica si Disciplina.
7. In cazul sportivei Hanna Demeter, Biroul Federal a hotarat initierea unei corespondente cu Federatia de Baschet din Ungaria prin care sa se solicite programul scolar al sportivei, precum si un punct de vedere la neparticiparea acesteia la actiunile echipei nationale a Romaniei

Parteneri