Decizii ale Biroului Federal din data de 15.12.2014

La sedinta Biroului Federal din data de 15.12.2014 au fost prezenti 10 membrii ai Biroului Federal iar in calitate de invitati au participat delegatul din partea MTS, domnul Adrian Stefanescu, si juristul Doru Toma. In cadrul sedintei Biroului Federal din data de 15.12.2014 au fost aprobate mai multe decizii, dupa cum urmeaza:

1. Biroul Federal aproba prin unanimitate de voturi in functia de antrenor principal al lotului national U18 Feminin pe domnul Madalin Pipera.
2. Biroul Federal aproba prin unanimitate de voturi in functia de antrenor principal al lotului national U18 Masculin pe domnul Goran Vrkic.
3. Biroul Federal aproba prin unanimitate de voturi in functia de antrenor principal al lotului national U16 Feminin pe domnul Catalin Tanase.
4. Biroul Federal aproba prin unanimitate de voturi in functia de antrenor principal al lotului national U16 Masculin pe domnul Eugen Ilie.
5. Biroul Federal aproba prin unanimitate de voturi acordarea drepturilor de organizare a Ligii Nationale de Babybaschet si Minibaschet, editia 2015, Clubului Sportiv Admar in parteneriat cu Primaria Municipiului Mangalia, Consiliului Local al Municipiului Mangalia si Asociatia Sportiva Municipala "Callatis" Mangalia. Liga Nationala de Babybaschet si Minibaschet, editia 2015, va avea loc in municipiul Mangalia.
6. Biroul Federal aproba, prin vot majoritar, consecintele aplicate echipelor sanctionate cu forfait tehnic: cu punct in clasament, pierderea jocului respectiv cu 2-0 (in cazul in care echipa care este sanctionata cu forfait tehnic a pierdut meciul, se mentine scorul din foaia oficiala de joc).
7. Biroul Federal aproba prin unanimitate de voturi afilierea provizorie la Federatia Romana de Baschet a Asociatiei Baschet Club IRBIS, Aiud.
8. Biroul Federal aproba prin vot majoritar componenta Comisiei de Competitii:
Presedinte: Mihai Aldea
Vicepresedinte: Constantin Ioan
Secretar: Vilcinschi Cristian
Membru: Vlad Ghizdareanu
Membru: Alin Culea
Membru: Alexandru Talpiga

Parteneri