Decizii ale Biroului Federal din data de 17.12.2015

La sedinta Biroului Federal din data de 17.12.2015 au fost prezenti 10 membri ai Biroului Federal iar in calitate de invitat a participat juristul Doru Toma. In cadrul sedintei Biroului Federal din data de 17.12.2015 au fost aprobate mai multe decizii, dupa cum urmeaza:

1. Biroul Federal aproba prin vot majoritar o serie de modificari ale RGOC si RSCN referitoare la sanctionarea cu forfait tehnic a abaterilor de la “cerintele tehnice” ale regulamentelor specifice si prevederea unor sanctiuni pentru carente majore in organizarea jocurilor si in gestionarea compartamentului suporterilor. Modificarile respective vor fi introduse in RGOC si RSCN si vor fi aplicabile incepand cu data de 01.01.2016
2. Biroul Federal aproba in unanimitate de voturi urmatoarele:
- standardele de siguranta si prevenire a accidentelor (SSPA) pe care sa le indeplineasca salile in care se vor desfasura jocuri de baschet de nivel national si local (judetean, municipal) incepand cu data de 15.01.2016.
- conditiile minimale care trebuiesc indeplinite de salile in care se vor desfasura jocuri de baschet in functie de esalonul competitional incepand cu 15.01.2016
Ambele documente vor fi transmie in cel mai scurt timp tuturor structurilor sportive afiliate FRB.
3. Biroul Federal hotaraste prin vot majoritar acordarea dreptului de organizare a Ligii Nationale de Babybaschet si Minibaschet, editia 2016, Asociatiei Club Sportiv U-BT Cluj Napoca.
4. Biroul Federal aproba in unanimitate solicitarea structurii Triumf Radauti cu referire la schimbare de denumire.
5. Biroul Federal respinge solicitarea Clubul Sportiv Universitatea Cluj cu referire la numarul de echipe calificate.
6. Biroul Federal aproba in unanimitate ca FRB sa sustina pentru MTS propunerea mai multor cluburi din Targu Mures ca Sala Sporturilor din localitate sa poarte numele fostului mare jucator Nicolae Viciu.
7. Biroul Federal aproba in unanimitate afilierea provizorie la Federatia Romana de Baschet a urmatoarelor structuri sportive:
a) Asociatia Club Sportiv Ravens Bucuresti.
b) Asociatia Club Sportiv Juniors Craiova.

Parteneri