Decizii ale Biroului Federal din data de 25.01.2016

La sedinta Biroului Federal din data de 25.01.2016 au fost prezenti 10 membrii ai Biroului Federal iar in calitate de invitati au participat delegatul din partea MTS, domnul Adrian Stefanescu, si juristul FRB, domnul Doru Toma. In cadrul sedintei Biroului Federal din data de 25.01.2016 au fost aprobate mai multe decizii, dupa cum urmeaza:

1.      Biroul Federal valideaza si aproba in unanimitate Decizia Comisiei de Disciplina nr. 133/15.01.2016.
2.      Biroul Federal valideaza si aproba in unanimitate comunicatul oficial al FRB postat pe site-ul FRB www.frbaschet.ro in data de 08.01.2016.
3.      Biroul Federal aproba in unanimitate urmatorul staff tehnic la loturile nationale de juniori:
U16 F – Antrenor Principal dl Catalin Tanase
U16 M – Antrenor Principal dl Sebastian Man
U18 F –Antrenor Principal dl Carmin Popa
U18 M – Antrenor Principal dl Ilie Eugen
U20 F – Antrenor Principal dl Dan Calancea
U20 M – Antrenor Principal dl Razvan Cenean
4.      Biroul Federal decide pastrarea regulamentului existent in acest moment referitor la intonarea Imnului National.
5.      Biroul Federal il mandateaza pe dl Presedinte, Horia Paun, sa reprezinte Federatia Romana de Baschet in consultarile propuse de catre MTS referitoare la aplicarea unitara a intonarii Imnului National, urmand ca acesta sa sustina punctul de vedere al FRB, conform deciziei Biroului Federal din noiembrie 2006 in ce priveste intonarea Imnului National la toate meciurile din campionatele nationale de seniori si senioare.
6.      Biroul Federal aproba in unanimitate, afilierea provizorie la Federatia Romana de Baschet a urmatoarei structuri sportive: Asociatia Sportiva Baschet Club Fan Bucuresti.
7.      Biroul Federal aproba in unanimitate ca in urmatoarea Adunare Generala sa se propuna pentru dezafiliere urmatoarele structuri sportive inactive:
- Asociatia Club Sportiv Intersport 2004 Bucuresti
- Asociatia Club Sport Team Bucuresti
- Asociatia Baschet Club Soniks Barlad
- Baschet Club Sepsi Sf. Gheorghe
8.      Biroul Federal aproba in unanimitate urmatoarea varianta de sistem competional pentru LNBF, meciurile din Play Off si Play out:
           - locurile 5-8 vor juca 2 tururi de 2 din 3 jocuri
           - locurile 9-11 vor juca 2 tururi de 2 din 3 jocuri; intai vor juca locurile 10-11, apoi castigatoarea va juca 2 din 3 jocuri cu locul 9;
9.      Biroul Federal aproba in unanimitate modificarea datei de disputare a a etapei din LNBM, din data de 13.02.2016 in data de 14.02.2016, daca partenerul DIGI SPORT va solicita aceasta.
10.    Biroul Federal aproba in unanimitate insarcinarea reprezentantilor FRB la meciuri (arbitrii si comisarii delegati) cu monitorizarea si controlul aplicarii si respectarii standardelor de siguranta si prevenirea accidentelor, SSPA.

Parteneri