Decizii ale Biroului Federal din data de 27.10.2014

La sedinta Biroului Federal din data de 27.10.2014 au fost prezenti 11 membrii ai Biroului Federal iar in calitate de invitat a participat si juristul Doru Toma. In cadrul sedintei Biroului Federal din data de 27.10.2014 au fost aprobate mai multe decizii, dupa cum urmeaza:
 
1. Se aproba cu unanimitate de voturi afilierea provizorie la Federatia Romana de Baschet a Asociatiei Club Sportiv Playball Bucuresti.
2. Se aproba cu unanimitate de voturi infiintarea comisiei care sa stabileasca strategia de Ticketing pentru Eurobasket Women 2015. Conform deciziei Biroului Federal aceasta comisie va avea urmatoarea componenta: Serban Sere, Leontin deMaio, Adrian Voinescu, Virgil Stanescu.
3. Se aproba participarea loturilor de 3x3, masculin si feminin, la Jocurile Olimpice Europene, Baku 2015.
4. Se aproba intentia de depunere a candidaturii Federatiei Romane de Baschet pentru organizarea Campionatelor Europene U18 si U16, masculin sau feminin.
5. Se aproba cu unanimitate de voturi organizarea Cupei Balcanice, in perioada 17-21 decembrie 2014.
6. Biroul Federal hotaraste, in unanimitate, infiintarea unei Comisii Tehnice de 3x3.
7. Se aproba cu unanimitate de voturi antrenorii loturilor de U16:
U16 Masculin – antrenor Eugen Ilie
U16 Feminin – antrenor Catalin Tanase
8. Se aproba, prin vot majoritar, probele de control propuse de Colegiul Central al Antrenorilor de Baschet.
9. Biroul Federal hotaraste mandatarea Federatiei Romane de Baschet pentru intocmirea caietelor de sarcini pentru urmatoarele competitii: All Star Game si Liga Nationala de Mini si Baby Baschet.
10. In cazul memoriului depus de Clubul Sportiv Universitatea Brasov, Biroul Federal a solicitat Comisiei de Competitii ca in termen de 7 zile sa ofere propuneri pentru solutionarea acestei situatii.
11. In cazul memoriului depus de sportiva Magurean Gabriela, Biroul Federal a decis eliberarea sportivei de orice obligatii fata de CS Olimpia, tinand cont ca clubul nu si-a respectat obligatiile financiare contractuale fata de sportiva.
12. In cazul memoriului depus de BC Star Bucuresti, Biroul Federal decide, prin vot majoritar, ca grila de transfer aplicata in cazul trasnferului jucatoarei Taranek  Andreea, de la CSS Sf Gheorghe la BC Star Bucuresti, sa fie conform cu RGOC, respectiv grila categoriei ei de varsta.

Parteneri