Decizii ale Biroului Federal din data de 29.02.2016

La sedinta Biroului Federal din data de 29.02.2016 au fost prezenti 12 membrii ai Biroului Federal iar in calitate de invitat a participat juristul FRB, domnul Doru Toma. In cadrul sedintei Biroului Federal din data de 29.02.2016 au fost aprobate mai multe decizii, dupa cum urmeaza:

1. Biroul Federal aproba in unanimitate ca Adunarea Generala Ordinara 2016 sa fie convocata pentru data de 04.04.2016 si sa contina urmatoarea Ordine de zi:
- Raport de activitate al FRB in anul 2015
- Bilantul Financiar-Contabil 2015
- Raport comisie de cenzori 2015
- Plan anual de activitate 2016
- Bugetul de venituri si cheltuieli 2016
- Afilieri definitive si dezafilieri
- Diverse
In cazul in care nu se intruneste cvorumul, s-a stabilit ca data reconvocarii sa fie 21.04.2016.
2. Biroul Federal aproba in unanimitate propunerea Colegiului Central de Antrenori pentru numirea in functia de Antrenor Principal al lotului national de seniori al Romaniei a dl. Marcel Tenter.
3. Biroul Federal aproba in unanimitate introducerea urmatoarelor modificari in Regulamentul Ligii Nationale de Baby si Minibaschet:
- numar nelimitat de schimbari in sferturile 3 si 4
- dreptul la un time-out pe sfert
4. Biroul Federal aproba in unanimitate introducerea in RGOC a cuantumului amenzii pentru cluburile din LNB ai caror antrenori nu-si indeplinesc obligatia de a sustine lectorate conform prevederilor programului de instruire si licentiere a antrenorilor de baschet. Valoarea acesteia va fi de 7500 lei si va fi aplicata cluburilor.
5. Biroul Federal aproba in unanimitate, afilierea provizorie la Federatia Romana de Baschet a urmatoarelor structuri sportive:
- Asociatia Baschet Club Sibiu
- Asociatia Club Sportiv Ionut Dragusin Ingerii Baniei
6. Biroul Federal aproba in unanimitate introducerea in RGOC si RSCN a unui articol care sa se aplice la toate meciurile de juniori (pana la categoria U16 inclusiv) desfasurate in sali cu o capacitate de sub 350 locuri: “este interzisa folosirea de catre spectatori a instrumentelor actionate cu aer comprimat, a tobelor cu membrane care depasesc diametrul de 30 de cm (toba mare) cat si a vuvuzelelor pe intreaga durata a jocului de baschet inclusiv pe durata incalzirii
7. Biroul Federal aproba in unanimitate solicitarea din Memoriul depus de CSM VSK Csilkszerada Miercurea Ciuc.
8. Biroul Federal respinge, prin vot majoritar, solicitarea CSU Stiinta Bucuresti in cazul sportivului Birloveanu Stefan, ca acesta sa primeasca drept de joc pentru CN U18 la echipa Dinamo CSS 6 Bucuresti; sportivul va avea drept de joc la CSU Stiinta la Liga I si CN U20.
9. Biroul Federal aproba in unanimitate solicitarea din Memoriul depus de Clubul Sportiv Scolar Sf. Gheorghe.

Parteneri