Decizii ale Consiliului Director din data 2 octombrie 2017

La sedinta Consiliului Director al Federatiei Romane de Baschet din data de 02.10.2017, care s-a desfasurat la sediul din Bd. Basarabia 39, au fost aprobate urmatoarele decizii, consemnate in procesul verbal:

1.Se prezinta noua varianta a RGOC cu amendamentele propuse in sedinta CD din 04.09.17 de la Cluj. Se discuta, se propun si se voteaza punctual si alte modificari. Se supune la vot noul RGOC si se voteaza in unanimitate.

2. Dl. Claudiu Fometescu prezinta RS ale CN de juniori si Liga 1. Se discuta si se voteaza separat fiecare RS. Se supun la vot si toate regulamentele specifice sunt aprobate cu unanimitate de voturi.

3. Dl. Dan Berceanu prezinta memoriul celor 10 echipe din LNBF, referitor la retragerea lor din Liga 1 feminin in sezonul 2017-2018. In urma dezbaterii acestuia CD al FRB aproba cu unanimitate de voturi urmatoarele:
    - respinge memoriul formulat de cluburile din LNBF
    - in cazul in care echipele nu vor participa in Liga 1 li se vor aplica urmatoarele sanctiuni:
                -  amenda 2.500 euro
                -  depunctare cu 3 puncte in LNBF
                -  in sezonul competitional 2018-2019 vor avea dreptul de a inscrie pe foaia de arbitraj doar 2 jucatoare straine

4. Dl. Doru Toma (juristul FRB)  informeaza CD despre procedura de inregistrare la FRB a contractelor de activitate sportiva si prezinta oferta unor servicii IT pentru un registru online al contractelor.

5. Dl Presedinte Horia Paun prezinta calendarul international al loturilor nationale de seniori si senioare din lunile noiembrie 2017, februarie 2018 si iunie 2018. Se aproba cu unanimitate de voturi. Dl Claudiu Fometescu propune colectivul tehnic al LN de senioare cu antrenor principal Dragan Petricevic: se supune la vot si se aproba cu majoritate de voturi (8 voturi pentru si 5 abtineri).

6. Dl Presedinte Horia Paun prezinta situatia proiectului-pilot „Centrul de Excelenta Olimpia”; se supune la vot si se aproba in unanimitate.

7. Dl. Marius Marinescu prezinta rezultatele testarii comisarilor in urma cursului de perfectionare de la Izvorani (23 admisi, 4 respinsi, 6 absenti).


Parteneri