Decizii ale Consiliului Director din data de 04.09.2017

La sedinta Consiliului Director al Federatiei Romane de Baschet din data de 04.09.2017, care s-a desfasurat in Cluj-Napoca, au fost prezenti 15 membrii ai CD iar in calitate de invitati au participat doamna Carmen Tocala, presedinte de onoare al FRB, domnul Doru Toma, juristul FRB, si domnul Viorel Constantinescu, presedintele CCLOT. In cadrul sedintei Consiliului Director din data de 04.09.2017 au fost aprobate urmatoarele decizii, consemnate in procesul verbal:

1. Domnii Petre Branisteanu si Marius Marinescu au prezentat planurile de reorganizare ale Comisiei Centrale de Comisari. Dupa discutii, s-a supus la vot si cu majoritate de voturi este desemnat presedinte al CC dl. Marius Marinescu (7 voturi pentru, 5 impotriva, 1 vot anulat).
2. Dl. Presedinte Horia Paun propune ca dl. Adrian Voinescu sa fie presedintele interimar al CCAB pentru o perioada de 3 luni. Se voteaza cu unanimitate de voturi.
3. Dl. Dan Berceanu, presedintele Comisiei Anti-Doping, propune ca membri ai comisiei pe dl. Razvan Popescu si d-na Andreea Arnautu. Se voteaza cu unanimitate de voturi.
4. Dl. Presedinte Horia Paun propune ca activitatea tuturor presedintilor de colegii si comisii sa fie evaluata in luna decembrie 2017. Se aproba cu unanimitate de voturi.
5. Dl. Presedinte Horia Paun pune in discutie proiectul RGOC, care a fost trimis din timp membrilor CD pentru a fi studiat. Sunt facute mai multe observatii si dl. Dan Berceanu propune ca membrii CD sa trimita observatiile si comentariile presedintelui CCLOT, urmand ca RGOC sa fie votat in urmatoarea sedinta a CD.
6. Dl. Dan Berceanu propune completarea Comisiei de Licentiere cu dl. Claudiu Fometescu, antrenor federal al FR Baschet, urmand ca sesiunea de restante pentru licentierea „C”, „B” si „A” sa aiba loc in data de 18 septembrie 2017. Se aproba cu unanimitate de voturi.
7. Aproba cu unanimitate de voturi afilierea provizorie a urmatoarelor structuri sportive: ACS Superfly Bucuresti; ACS Tg. Jiu; ACS Castorii Suceava Performanta; CS Municipal Sighetul Marmatiei.

Parteneri