DECIZII COMISIA DE APEL, 13.12.2013

Astazi, 13.12.2013, a avut loc sedinta Comisiei de Apel a Federatiei Romane de Baschet, formata din doamna Cristina Manda si domnul Stanculescu Bogdan, legal constituita prin prezenta a doi din cei trei membrii. La lucrarile Comisiei a participat ca invitat si domnul Petrosel Florin, presedinte nou ales al Comisiei de Apel de catre Adunarea Generala din data de 02.12.2013.
Comisia de Apel a analizat prezentul dosar: judecarea contestatiei formulata de catre CSU Asesoft Ploiesti impotriva deciziei Comisiei de Disciplina din data de 10.12.2013.
Comisia de Apel a analizat intreg materialul probator format din: raportul si raportul suplimentar al comisarului FRB asupra jocului dintre CSU Atlassib Sibiu si CSU Asesoft Ploiesti din data de 07.12.2013, raportul suplimentar al arbitrului principal, probele video si foto. Comisia de Apel a considerat suficient materialul probator, motiv pentru care nu a dispus administrarea de noi probe.
In urma analizarii materialului probator, Comisia de Apel a hotarat:

- admite contestatia formulata pentru abaterea sportivului Rawle Marshall si reduce numarul de etape de suspendare de la 2 (doua) la 1 (una). Se mentine amenda de 300 de euro, in conformitate cu art 17.3, litera b, din Regulamentul de Disciplina.

- respinge contestatia formulata pentru managerul Alexandru Iacobescu si mentine hotararea Comisiei de Disciplina, de
doua etape de suspendare si amenda in cuantum de 150 EURO, in conformitate cu art. 17.2, litera a, din Regulamentul de Disciplina.

Hotararile Comisiei de Apel sunt definitive si irevocabile si se vor pune in aplicare de urgenta, fara alte formalitati.

Parteneri