Decizii Comisia de Apel din 19.12.2011

Comisia de Apel s-a intrunit, astazi, orele 13:30, la sediul Federatiei Romane de Baschet din B-dul Basarabia, nr.39, sector 2, Bucuresti. Au fost prezenti: presedintele Comisiei de Apel, domnul Mihai Popa Cherecheanu, si membrii Comisiei de Apel, validati de Biroul Federal al FRB, doamna Cristina Manda si domnul Bogdan Stanculescu. Procesul verbal al sedintei a fost redactat de secretarul Comisiei de Apel, domnul Marius Bulancea.
Pe rolul Comisiei de Apel s-a aflat contestatia depusa de catre CSU Ploiesti impotriva deciziei Comisiei de Disciplina din data de 13.12.2011, prin care s-a dispus sanctionarea jucatorilor Catalin Burlacu si Levente Szijarto.
Analizand contestatia depusa, precum si probele administrate: intimpinarea depusa de catre jucatorul Catalin Burlacu, inregistrarile video ale jocului CSU Atlassib Sibiu – CSU Ploiesti, raportul comisarului Radu Bucerzan si al arbitrului Anica Alexandru, Comisia de Apel decide:
Admite in parte contestatia depusa de CSU Ploiesti.
Anuleaza sanctiunile dictate de catre Comisia de Disciplina jucatorului Levente Szijarto.
Reduce cuantumul amenzii aplicate jucatorului Catalin Burlacu la suma de 100 Euro.
Mentine suspendarea de doua etape dictata de catre Comisia de Disciplina jucatorului Catalin Burlacu din toate competitiile FRB. Astfel, jucatorul Catalin Burlacu nu are drept de joc in partida din etapa a XV-a a Campionatului National Divizia A (CSM Bucuresti – CSU Ploiesti, din data de 21.12.2011) si in prima partida din faza a doua a Cupei Romaniei (BC Timisoara – CSU Ploiesti, din data de 06.01.2012).
Dupa perioada de suspendare, sportivul Catalin Burlacu nu va avea drept de joc decat dupa achitarea penalitatii de 100 de euro.
Deciziile Comisiei de Apel sunt definitive si executorii.

Parteneri