Decizii Comisia de Disciplina, 21.02.2014

In data de 21.02.2014, a avut loc la sediul Federatiei Romane de Baschet, din B-dul.Basarabia,nr. 39, sedinta Comisiei de Disciplina (n.n. – prezenti Nicolae Parsu, presedinte, Titus Tarau si Stefan Lecca, membrii), in cadrul careia s-au analizat urmatoarele cazuri:

1. Incidentele petrecute la jocul de baschet dintre echipele CSU Galati si CSU Stiinta Bucuresti (Liga I de Baschet Masculin), disputat in data de 15.02.2014, in sala Sporturilor Dunarea Galati.
2. Incidentele petrecute la jocul de baschet dintre echipele Phoenix Corona Brasov si CS Baschet Time Bucuresti (Liga I de Baschet Masculin), disputat in data de 15.02.2014, in Sala Sporturilor D.P. Colibasi Brasov

1. In cazul incidentelor petrecute in sala Dunarea Galati, Comisia de Disciplina a avut in vedere raportul arbitrului Dragos Barbu si a comisarului Petre Magureanu, si a hotarat urmatoarele:

-          In conformitate cu art. 17.2, alin. a din Regulamentul de Disciplina al FR Baschet, penalizarea antrenorului Pricop Aurel cu amenda in cuantum de 150 de Euro si suspendarea pentru 1 (una) etapa.
-           In conformitate cu art. 17.2, alin. a din Regulamentul de Disciplina al FR Baschet, penalizarea jucatorului Pricop Cristian cu amenda in cuantum de 150 de Euro si suspendarea pentru 1 (una) etapa.
-          Se avertizeaza Clubul CSU Galati pentru deficiente privind organizarea jocului si lipsa asigurarii securitatii oficialilor jocului si a mijloacelor de transport cu care acestia au facut deplasarea. In caz de recidiva Clubul va fi sanctionat cu retragerea dreptului de a organiza jocuri pe teren propriu.
-          Conform art. 20 din Regulamentul de Disciplina sentinta Comisiei de Disciplina poate fi atacata cu apel in termen de 48 de ore, trimitand un memoriu scris pe adresa FR Baschet si dovada platii taxei de apel in valoare de 300 Euro.

 
2. In cazul incidentelor petrecute in Sala Sporturilor D.P. Colibasi din Brasov, Comisia de Disciplina a avut in vedere raportul comisarului jocului, Zoltan Raduly si raportul arbitrului Traian Stoia si a hotarat urmatoarele:

-          In conformitate cu art. 17.2, alin. a din Regulamentul de Disciplina al FR Baschet, penalizarea d-lui C. Bulai  cu amenda in cuantum de 150 de Euro si suspendarea pentru 3 (trei) etape.
-           In conformitate cu art. 17.2, alin. a din Regulamentul de Disciplina al FR Baschet, penalizarea sportivului R. Gaman cu amenda in cuantum de 150 de Euro si suspendarea pentru 3 (trei) etape.
-          Conform art. 20 din Regulamentul de Disciplina sentinta Comisiei de Disciplina poate fi atacata cu apel in termen de 48 de ore, trimitand un memoriu scris pe adresa FR Baschet si dovada platii taxei de apel in valoare de 300 Euro.

Parteneri