Decizii Comisia de Disciplina, din 01 martie 2013

Comisia de Disciplina, intrunita in data de 01.03.2013, a analizat mai multe cazuri de indisciplina si a decis urmatoarele:
1.
Referitor la atitudinea sportivului Anton Diaconescu din timpul jocului de baschet dintre echipele  CSS Targu Jiu si CSS Nr 1 Pajura Bucuresti, disputat in data de 24.02.2012, la Targu Jiu, Comisia de Disciplina a FR Baschet, intrunita in sedinta in data de 01.03.2013, hotaraste:
In conformitate cu art. 17.3.2, coroborat cu art 17.3 alin d. din Regulamentul de Disciplina, pentru “ … acte de violenta verbal sau fizica si cele de incitare la adresa spectatorilor comise de jucatori sau antrenori …”, suspendarea sportivului Anton Diaconescu pentru 4 (patru) etape din fiecare categorie la care are drept de joc.
 
2.
Referitor la atitudinea sportivului Rade Dzambic din timpul jocului de baschet dintre echipele  SCM Universitatea Craiova si CSM Bucuresti, disputat in data de 27.02.2013, la Craiova, Comisia de Disciplina a FR Baschet, intrunita in sedinta in data de 01.03.2013, hotaraste:
In conformitate cu art. 17.3 alin c. din Regulamentul de Disciplina, pentru “ … acte de violenta la adresa adversarilor … “ penalizarea cu cv. 100 Euro si atentionarea sportivului mai sus mentionat ca la urmatoarea abatere pedeapsa se va dubla.
Penalizarea va fi achitata pana la data urmatorului joc, in caz contrar sportivul nu are drept de joc.
 
3. Referitor la atitudinea sportivului Brian Demetrius Morris din timpul jocului de baschet dintre echipele SCM Universitatea Craiova si CSM Bucuresti, disputat in data de 27.02.2013, la Craiova, Comisia de Disciplina a FR Baschet, intrunita in sedinta in data de 01.03.2013, hotaraste:
In conformitate cu art. 17.3 alin c. din Regulamentul de Disciplina, pentru “ … acte de violenta la adresa adversarilor … “ penalizarea cu cv. 200 Euro si atentionarea sportivului mai sus mentionat ca la urmatoarea abatere pedeapsa se va dubla.
Penalizarea va fi achitata pana la data urmatorului joc, in caz contrar sportivul nu are drept de joc.
 
4. Referitor la atitudinea sportivului Jermont Bernard Horton din timpul jocului de baschet dintre echipele BC Timba Timisoara si BCM U Pitesti, disputat in data de 26.02.2013, la Timisoara, Comisia de Disciplina a FR Baschet, intrunita in sedinta in data de 01.03.2013, hotaraste:
In conformitate cu art. 17.3 alin b. din Regulamentul de Disciplina, pentru “ … acte de violenta la adresa adversarilor … “ penalizarea cu cv. 300 Euro si atentionarea sportivului mai sus mentionat ca la urmatoarea abatere pedeapsa se va dubla.
Penalizarea va fi achitata pana la data urmatorului joc, in caz contrar sportivul nu are drept de joc.
 
5. Referitor la atitudinea sportivului  Slobodan Popovici din timpul jocului de baschet dintre echipele  BC Timba Timisoara si BCM U Pitesti disputat in data de 26.02.2013 la Timisoara, Comisia de Disciplina a FR Baschet intrunita in sedinta in data de 01.03.2013 hotaraste:
In conformitate cu art. 17.3 alin b. din Regulamentul de Disciplina pentru “ … acte de violenta la adresa adversarilor … “ penalizarea cu cv. 300 Euro si 1 (una) etapa suspendare.
Penalizarea va fi achitata pana la data urmatorului joc la care sportivul are drept de joc, in caz contrar sportivul nu va avea drept de joc.
 
De mentionat ca sanctiunile Comisiei de Disciplina pot fi atacate cu Apel in termen de 48 de ore, depunand la FRB un memoriu scris in acest sens si dovada platii taxei in valoare de 300 Euro, conf. Art 20, din Regulamentul de Disciplina.

Parteneri