Decizii Comisia de Disciplina din 03 martie 2017

Astazi, in data de 03.03.2017, la ora 12:30, a avut loc sedinta Comisiei de Disciplina a FR Baschet, in care s-au analizat urmatoarele cazuri:
1. Incidentele petrecute la jocul din cadrul LNBM, etapa a XIV-a, dintre U-Banca Transilvania Cluj-Napoca  si BC Mures Targu Mures, desfasurat in Sala Sporturilor Horia Demian la data de 23.12.2016. In urma analizei inregistrarii video a incidentelor petrecute in sfertul 4, a raportului comisarului jocului, a memoriului depus de catre U-Banca Transilvania Cluj-Napoca si a raportului suplimentar al arbitrului Laurentiu Grigoras, Comisia de Disciplina decide:
- invitarea la urmatoarea sedinta a comisiei in data de 17.03.2017, ora 14:30, la sediul FR Baschet, a domnilor Mircea Cristescu si Laurentiu Grigoras.
 
2. Incidentele petrecute la jocul din cadrul CN U18, masculin, dintre echipele CSS Sibiu si CS Total Sport Arges Pitesti, desfasurat in data de 20.01.2017 in Sala CSS Sibiu. In urma analizei rapoartelor arbitrilor si a punctului de vedere depus de catre reprezentantul CS Total Sport Arges Pitesti, Comisia de Disciplina decide:
- in conformitate cu art 17.3.2, dl. Radu Dinu, antrenor al CS Total Sport Arges Pitesti este sanctionat cu “avertisment” pentru atitudinea avuta in timpul desfasurarii jocului. In cazul unui nou incident dl. Radu Dinu va fi considerat recidivist

Parteneri