Doliu in baschetul romanesc

Federatia Romana de Baschet anunta cu multa durere si tristete trecerea in nefiinta a celui care a fost Virgil Paun, antrenor, manager si presedinte al Clubului Sportiv “Baschet Time” Bucuresti.
Dupa o lupta lunga si nedreapta cu o boala necrutatoare, Virgil Paun a incetat din viata, sambata, la varsta de 59 de ani. Fiind un impatimit al jocului de baschet, Virgil Paun a fost fondatorul CS “Baschet Time”, grupare privata infiintata in 2007, si a incercat sa-si duca proiectul pana pe culmile performantei, formand o echipa care a emis pretentii in urma cu doua sezoane la calificarea in Liga Nationala de Baschet Masculin.
 
Corpul neinsufletit al celui ce a fost Virgil Paun este depus la capela Bisericii Elefterie din Capitala. Ceremonia religioasa este programata, marti, 24 februarie, la Biserica Elefterie, cu incepere de la ora 10, iar inmormantarea va avea loc la Cimitirul Berceni 2, de la ora 12.
 
Pe aceasta cale, Federatia Romana de Baschet si familia baschetului romanesc isi exprima intreaga compasiune si transmite sincere condoleante familiei greu incercate in aceste momente.
 
Dumnezeu sa-l odihneasca!

Parteneri