Hotararea Comitetului Executiv din 1.02.2018

Avand in vedere procesul verbal al sedintei din data de 01.02.2018, Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Baschet
 
HOTARASTE:
 
1.     Presedintele FR Baschet, dl Horia Paun, informeaza Comitetul Executiv asupra vizitei de la Sf Gheorghe cu referire la conditiile de organizare ale F8 CR, M, si ASG 2018. A fost o intalnire cu factorii locali si cu reprezentantii ACS Sepsi Sic Sf Gheorghe in urma careia au fost stabilite locatiile si conditiile de cazare, dar si alte detalii organizatorice (program sala, promovare, leduri, etc.). In urma acestei intalniri, s-au stabilit conditii optime de desfasurare pentru F8CR si ASG 2018.
2.     Se aproba cu unanimitate de voturi realizarea unui audit al FRB de catre o firma specializata, FIN Expert Consulting SRL, conform legislatiei.
3.     La propunerea Departamentului Tehnic si tinand cont de decizia Consiliului Director referitoare la infintarea CN U15 din sezonul 2018-2019, dar si de discutiile referitoare la revigorarea baschetului feminin juvenil la categoriile mici, Comitetul Executiv aproba cu unanimitate de voturi ca la turneul semifinal grupa A, din cadrul CN U14, feminin, sezonul 2017-2018, sa participe si cele mai bune 2 echipe clasate pe locurile 3 in grupele din faza de calificare (se stabilesc conform coeficientilor de catre Departamentul Eligibilitate, ex Competitii).
4.      Aceste decizii ale Comitetului Executiv vor fi prezentate spre informare membrilor Consiliului Director, la proxima sedinta.

Parteneri