Hotararile Comisiei de Disciplina

In sedinta din data de 08.03.2012 Comisia de Disciplina a FR Baschet a analizat cazurile aflate pe rol si a luat urmatoarele decizii:
 

- In conformitate cu art. 17.2 alin. a din Regulamentul de disciplina, suspendarea antrenorului Vasile Bordeianu pentru 3 (trei) etape si amenda in cuantum de 150 Euro, in cazul petrecut la jocul din CN  U16 feminin dintre echipele CSU Cuadripol Brasov si CSS Botosani.
- In conformitate cu art. 17.2 alin. a din Regulamentul de disciplina, suspendarea antrenorului Oancea Bogdan pentru 2 (doua) etape, in cazul petrecut la jocul din CN  U16 feminin dintre echipele CSU Cuadripol Brasov si CSS Botosani. 
- Comisia de Disciplina a FRB hotaraste amendarea clubului BCM U Pitesti cu suma de 100 Euro pentru incalcarea art. 17.10 din Regulamentul de Disciplina, cu privire la  incidentele pentrecute la jocul dintre BCM U Pitesti si CSU Ploiesti.
 - Referitor la atitudinea domnului Marius Ciulin in timpul jocului dintre echipele BCM U Pitesti si CSM Bucuresti din data de 22.02.2012, Comisia de disciplina a FR Baschet hotaraste in conformitate cu art. 13.2 si 13.3 din Regulamentul de Disciplina, pentru gesturi care au incitat publicul, dl. Marius Ciulin este sanctionat cu amenda in cuantum de 150 Euro.

Parteneri