Hotararile Comitetului Executiv al FRB din data de 12.10.2017

Avand in vedere procesul verbal al sedintei din data de 12.10.2017, Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Baschet

HOTARASTE:

1.    Presedintele FR Baschet, dl Horia Paun, informeaza Comitetul Executiv ca, s-au purtat mai multe discutii cu mai multi antrenori straini pentru preluarea echipei nationale de seniori in vederea campaniei de calificare la FIBA World Cup 2019. Unul dintre acestia este interesat si presedintele FRB solicita acceptul Comitetului Executiv pentru a finaliza intelegerea. Se supune la vot si se voteaza in unanimitate continuarea discutiilor cu antrenorul respectiv.

2.    Presedintele FR Baschet prezinta documentele de afiliere pentru Clubul Sportiv Municipal Medias, care va participa in Liga 1 M.  Se supune la vot si se voteaza in unanimitate afilierea provizorie a CS Municipal Medias.

3.    Se prezinta procedura de achitare de catre cluburi a baremului pentru arbitri si comisari, pentru Liga 1 si CN de juniori. De asemenea, se prezinta si procedura de achitare a baremurilor pentru oficialii de la masa, statisticieni, medic, asistent medical si personalul auxiliar. Se supune la vot si se aproba cu unanimitate de voturi. FRB va informa toate cluburile participante, CCAB si CC despre aceste proceduri.

4.    Dl Presedinte prezinta situatia discutiilor cu I.G.I. legate de permisul de sedere al antrenorilor straini. FR Baschet va emite o informare catre cluburi.

5.     Aceste decizii ale Comitetului Executiv vor fi prezentate spre informare membrilor Consiliului Director, la proxima sedinta.
 

Parteneri