Invitatie - Conferinta de presa

Asociatia Student Sport Romania, in parteneriat cu Federatia Romana de Baschet,  Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului – Federatia Sportului Scolar Si Universitar, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, au deosebita placere de a va invita sa participati la conferinta de presa care coincide cu lansarea in premiera a Campionatului National Universitar de Baschet 3x3, intitulat sugestiv „Student Cup 2012”.

Conferinta de presa va avea loc la sediul Federatiei Române de Baschet, din Bulevardul Basarabia, nr. 39, sector 2, cu incepere de la ora 13:00.

La eveniment vor fi prezenti actori importanti din domeniile educational si sport:

Doamna Claudia Georgescu – Secretar General al Federatiei Romane a Sportului Scolar
si Universitar, din partea Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului
Doamna Carmen Tocala - Presedinte al Federatiei Romane de Baschet,
Domnii Adrian Socaciu si Calin Ile – reprezentanti Student Sport Romania,
Un reprezentant din partea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului,
Jucatori titrati din intrecerea divizionara, cu o bogata experienta in competitiile de 3X3.
 
Campionatul National Universitar de Baschet Student Cup 2012 este un proiect care se adreseaza tuturor studentilor din Romania si care va reuni la startul competitiei 9.000 de tineri din 23 de centre universitare. Desfasurat sub deviza „O lume mai buna prin sport”,  evenimentul baschetbalistic îsi propune sa devina un punct de referinta al  miscarii sportive la nivel universitar, stabilind astfel o traditie in randul institutiilor de invatamant superior din Romania. De asemenea, ofera o alternativa de petrecere a timpului intr-un climat de competitie. Studentii care vor participa la aceasta competitie vor forma echipe de cate patru jucatori (trei pe teren si o rezerva) si vor evolua respectand regulamentul FIBA de baschet 3X3.
Asigurându-va de intreaga noastra consideratie, va multumim în numele baschetului românesc pentru sprijinul pe care-l acordati promovarii si dezvoltarii acestui minunat sport in randul studentiilor si va asteptam la conferinta de press din 24 octombrie 2011.

Parteneri