Invitatie conferinta de presa

Avem deosebita placere sa va invitam sa participati, marti,03.05.2011, la conferinta de presa organizata cu prilejul lansarii proiectului “Conferinta Sectorului 1 – Mihai Nedef”, realizat de Federatia Romana de Baschet in parteneriat cu Primaria Sectorului 1. Conferinta de presa va avea loc in salonul “Ramada Euro” din incinta Hotelului Ramada PLAZA (adresa - Bulevardul Poligrafiei, nr 3-5), cu incepere de la ora 12.
 
La eveniment vor participa:
 
Doamna Carmen Tocala - Presedinte FR Baschet
Domnul Andrei Chiliman – Primarul Sectorului 1
Domnul Mihai Nedeff – fost mare jucator si antrenor al echipei Steaua
Domnul Ioan Constantin – antrenor coordonator FRB
Precum si fostele glorii ale baschetului masculin romanesc, domnii Petre Branisteanu, Alexandru Vinereanu, Florentin Ermurache si Marian Braboveanu,
           
“Conferinta Sectorului 1 – Mihai Nedeff”este un proiect care se adreseaza elevilor nascuti in 1993, 1994 si 1995, care studiaza in liceele din sectorul 1, iar titulatura intrecerii poarta numele fostului mare jucator si antrenor al echipei Steaua si al echipei nationale a Romaniei. In cadrul proiectului vor activa sase conferentiari, fostii mari jucatori Petre Branisteanu, Alexandru Vinereanu, Florentin Ermurache, Ioan Constantin si Marian Braboveanu, precum si tanarul jucator al echipei nationale Dan Ioan. Cei sase conferentiari vor forma sase grupe (echipe) cu elevi din sectorul 1. Elevii impreuna cu antrenorii vor alege denumirea echipei. Inscrierea in proiectul “Conferinta Sectorului 1 – Mihai Nedeff” se va face individual, cu prezentarea carnetului de elev si a unui aviz medical cu mentiunea “apt efort fizic” emis de medicul de familie. Proiectul se va derula, in perioada 05 mai – 10 iunie, pe durata celor sase saptamani fiind programate antrenamente si jocuri intre cele sase echipe. Turneul Final al competitiei va avea loc in perioada 06-10 iunie, in sala Colegiului National “I.L. Caragiale”, iar arbitrajul va fi asigurat de brigazi compuse din arbitrii de baschet activi si elevi din liceele sectorului 1. La final, vor fi oferite diplome, medalii si premii substantiale in bani.
 
Asigurandu-va de intreaga noastra consideratie, va multumim in numele baschetului romanesc pentru sprijinul pe care-l acordati promovarii si dezvoltarii acestui minunat sport in randul elevilor din Sectorul 1.
 
Va asteptam!

Parteneri