Invitatie la Turneul International U18 de la Travnik

Cu ocazia aniversarii a 40 ani de baschet in localitatea Travnik (Bosnia&Hertegovina), clubul BC Travnik lanseaza o invitatie de participare la cea de-a VI-a editie a Turneului International de juniori, intrecere programata sa se dispute in perioada 18-20 mai 2012. Conform organizatorilor, la competitia din Travnik au fost invitate sa participe echipe de juniori (masculin, U18 - sportivi nascuti 1994 si mai tineri) din Germania, Ungaria, Croatia, Italia, Macedonia si Bosnia&Hertegovina. Cheltuielile de cazare si masa vor fi suportate de catre organizatori, BC Travnik.
Deoarece numarul de echipe participante este limitat, organizatorii precizeaza ca data limita de inscriere in competitie este de 15.04.2012 (o echipa poate participa cu o delegatie compusa din 12 jucatori si 3 membrii in staff-ul tehnic, iar in cazul in care exista mai multe persoane, acestea isi vor acoperi individual cheltuielile suplimentare de cazare si masa).
Pentru alte detalii organizatorice si administrative, puteti obtine de pe website-urile: www.kktravnik.com, www.travnik.ba, www.travnik-tourism.com. Persoana de contact din partea organizatorilor: Azem Ejubovic, e-mail: e.azem@bih.net.ba, phone/fax no. +38730518106.

Parteneri