Jocul dintre BC Mures Tg. Mures si CSM Oradea a fost amanat

Federatia Romana de Baschet a decis, astazi, la propunerea CCCLT, reprogramarea jocului din cadrul etapei a IX-a din LNBM, dintre BC Mures Tg. Mures si CSM Oradea, la o data ulteriora ce va fi stabilita de comun acord de catre cele doua echipe.
 
In urma adresei CSM Oradea, prin care s-a solicitat din motive medicale reprogramarea jocului cu BC Mures Tg. Mures din data de 23.11.2013, ora 16:15, CCCLT a analizat situatia existenta si a constatat urmatoarele:
- opt sportivi (Vujadin Subotic, Horia Hora, Daniel Dillon, William Franklin, Rares Pasca, Daniel Popescu, Bogdan Tibirna si Zarko Comagic), precum si antenorul Cristian Achim, sunt internati la Spitalul de Boli Infectioase cu diagnostic de toxiinfectie alimenara, contactata, probabil, la jocul oficial din Turcia, din cadrul EuroChallenge. Au fost prezentate adeverinte medicale in acest sens.
- sportivul Titus Nicoara are mana in atela gipsata dupa ce s-a accidentat in minutul 5 al jocului din Turcia. A fost prezentata adeverinta medicala in acest sens.
- echipa CSM Oradea are inscrisi 13 sportivi pe lista jucatorilor cu drept de joc, aparobata de FR Baschet, astfel ca le ramane doar 4 jucatori valizi pentru joc.
Astfel, conform RGOC, art. 5.27 si art 5.31, si tinand cont de cele constatate, CCCLT a propus reprogramarea jocului dintre BC Mures Tg. Mures si CSM Oradea pentru o data ulterioara.

Parteneri