Foto

Mesajul antrenorului Gheorghe Mandache pentru nationala feminina U18

Aflat la Medias, in cantonament cu echipa nationala de senioare, antrenorul Gheorghe Mandache nu a ramas indiferent fata de componentele lotului feminin de junioare U18, care, maine, debuteaza in cadrul Campionatului European Div. B, competitie gazduita de municipiul Timisoara. Mandache, care a antrenat nationala U18 timp de doi ani, pana in luna aprilie a acestui an, a tinut sa transmita un mesaj fostelor sale eleve, care au ca obiectiv promovarea in Divizia A valorica.
Iata mesajul lui Gheorghe Mandache, transmis prin intermediul site-ului www.frbaschet.ro :

"Dragele mele,
Inaintea acestui moment important din cariera voastra, vreau sa va reamintesc faptul ca IMPREUNA puteti forma o echipa puternica, o echipa care poate invinge pe oricine in Europa! Forta voastra sta in forta grupului, iar, daca veti trece prin momente grele - sper sa nu fie multe - sa va aduceti aminte ca IMPREUNA puteti depasi orice impediment. Fiti unite si astfel veti fi puternice! Aveti sansa voastra! Faceti Romania sa fie mandra de voi! Mult succes!"


Romania U18 disputa primul joc la Campionatul European de la Timisoara maine, de la ora 18, contra nationalei similare a Elvetiei.

Parteneri