Radu Draganescu delegat la FINAL 4 EuroChallenge!

Secretarul general-adjunct al FR Baschet, Radu DRAGANESCU, a fost nominalizat de catre secretarul general al FIBA-Europe, Nar Zanolin, sa participe in calitate de comisar FIBA la meciurile din cadrul FINAL 4 EUROCHALLENGE, competitie masculina care va avea loc in Sala Sporturilor din Ostende (Belgia), in perioada 29 aprilie - 01 mai. La turneul final al competitiei europene intercluburi vor mai fi prezenti si comisarul FIBA Victor MAS (Spania), precum si Alfrde DROST (Germania), in calitate de FIBA-Europe Judge.
Conform datelor oferite de FIBA-Europe, la intrecerea din Belgia vor participa BC Oostende, Lokomotiv Kuban (Rus), Spartak St. Petersburg (Rus) si KRKA Novo Mesto (Slo).

Reamintim ca in actuala editie a EuroChallenge au participat si doua reprezentante ale baschetului masculin romanesc, CSU Ploiesti si CSA Steaua Turabo, prima parasind competitia in faza preliminara (eliminata la mare lupta de Khimik Iujnii - Ucraina), iar cea de-a doua in sezonul regulat (locul 3 in grupa F, castigata de Lokomotiv Kuban). 

Parteneri