Sanctiuni dictate de CCAB

Referitor la arbitrajul meciului dintre echipele CSU Atlassib Sibiu si Energia Tg. Jiu, din data de 09.01.2015, contand pentru returul fazei a II-a din Cupa Romaniei, masculin, Colegiul Central al Arbitrilor s-a intrunit in sedinta din data de 15.01.2015 si a analizat raportul Comisiei de Analiza Video FRB. In urma acestei analize, CCAB decide urmatoarele sanctiuni, validate de conducerea FRB:
 
- pentru toti cei trei arbitri care au oficiat la jocul mai sus mentionat, respectiv Grigoras Laurentiu, Serban Mircea si Faur Alin, conform Anexa RABR, Capitolul “C”, litera “D” - “greseli repetate in interpretarea sau aplicarea ROJB, care nu au inflentat, insa, rezultatul final, rezultate in urma raportului comisarului sau a analizei video a comisiei” - 2 etape de suspendare.
 
- cumulat cu etapele de suspendare si conform Anexa RABR, Capitolul “K”, litera “E”, “in urma analizei video a comisiei in care rezulta arbitraj cu greseli indiferent de raportul comisarului”, arbitri mai sus mentionati vor fi retinuti de la delegari inca 4 etape.
 
Astfel, cei trei arbitri Grigoras Laurentiu, Serban Mircea si Faur Alin nu vor oficia timp de 6 etape.

Parteneri